promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kádban kapták lencsevégre Árpa Attilát és Nagy Ő Timit, a szőke bombázót
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tizenkilenc nő szállt versenybe november elején Árpa Attila kegyeiért, végül azonban csak egy kerülhetett ki végső győztesként. 

A heteken át tartó szerelemhajkurászásban a legtovább Bogi és Timi jutott, végül pedig utóbbit, azaz Nyergesi Tímeát választotta Attila, méghozzá Toszkánában. El is indultak egyből a találgatások, hogy vajon együtt maradt-e a műsor álompárja, vagy sem.

Kaland volt, romantikus mese, és igenis voltak benne valódi érzelmek. A végén, amikor Toszkánában néztük a tájat, nem csak a műsor ért véget, hanem ez a romantikus mese is"

- idézi az Origo Árpa Attila nyilatkozatát - a páros szinte azonnal szakított, amint véget ért a műsor. 

Timi később úgy nyilatkozott a TV2-nek, hogy abszolút nem váltak el haraggal, sőt nemrég megnézte Attilát a színházban, és néha váltanak pár szót. Az elválás pontos okait azonban nem osztották meg a nézőkkel. Az interjút alább tudod megtekinteni.

Nem haragos tehát a viszony, nincs neheztelés, a felek egyszerűen úgy döntöttek, hogy nem folytatják kapcsolatukat a műsor után. Timi azonban a tegnapi napon feltett egy közös képet Attilával, méghozzá egy kádban, ami arról árulkodik, hogy megvolt az összehang a páros között. 

„A fotók fantasztikusak, mert megörökítik a pillanatot"

- írta a poszt alatt a nyergesújfalui szépség. 

Timi korábban úgy fogalmazott, hogy érzéki, vad nőnek tartja magát, aki nem fél megmutatni önmagát. Elutasítja azt a tévhitet, miszerint egy üresfejű, buta szőke nő lenne.

Mindig is szimpatikus, (…) nagyon megnyerő volt. Amikor megtudtam, ki lesz idén a Nagy Ő, nem sokáig hezitáltam, hogy jöjjek-e, vagy sem. Ha más lett volna, biztosan nem vállalom"

- tette hozzá a Nagy Ő győztese.

Egyre biztosabb egyébként, hogy a TV2 a 2023-as esztendőben is műsorra tűzi a Nagy Ő-t, hiszen a széria felettébb sikeresnek bizonyult. Arról már mi is találgattunk, hogy vajon ki lesz a következő főhős, az alábbi cikkben ki is fejtettük részletesen az elméletünket.

[[c2]]

[[c1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás