promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas bejelentés: januártól repkedni fognak a milliók, rengeteg magyar örömére jön a Cápák között új évada
Borítókép:  RTL.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderült, kik lesznek a Cápák az új évadban.

Végre kiderült, mikor tér vissza a képernyőre az RTL népszerű üzleti műsora, a Cápák között. A közönségkedvenc magyar tv-műsor négy sikeres széria után 2023. január 8-tól újra vasárnap esténként jelentkezik a legújabb, ötödik évadával.

A formátum eredeti változata, az angol Dragons’ Den 2005-ben hódította meg a világot, ma már 45 országban látható, Magyarországon 2019-ben került először képernyőre, azóta évről évre nő a sikere: az előző évad adásai elképesztő nézettséggel taroltak.

Az RTL üzleti showműsorának Cápái olyan üzletemberek, akik saját pénzüket kockáztatva döntik el, hogy beszállnak-e egy üzletbe, vagy sem. Az elmúlt évadok során ennek köszönhetően több tucat kis-, és középvállalkozás, valamint startup talált befektetőt és üzleti mentort magának. A Cápák között hazai indulása óta a Cápák a műsorban összesen majdnem egymilliárd forintot ígértek oda.

Természetesen sokakat érdekel, hogy kik lesznek az új évad Cápái, örömhír, hogy személyi változás egyáltalán nem történt a műsorban:

  • Tomán Szabina, a magyarországi Tomán Lifestyle tulajdonosa, cégének 4 országban 31 szalonja van. Az életmódváltás és az egészséges szépség nagykövete;
  • Balogh Levente, a vízkirály. A Szentkirályi ásványvíz alapító tulajdonosa. Emellett befektető és üzleti tanácsadó, a nemzetközi márkaépítés mestere;
  • Balogh Péter, közel 40 startup-ban van érdekeltsége, ő Magyarország egyik legaktívabb angyalbefektetője, aki befektetőcégét tőzsdére viszi;
  • Lakatos István, a Bravogroup Holding vezérigazgatója, a számok embere. Célja új iparágakban terjeszkedni és új tehetségeket felkarolni, szenvedélye a növekedés;
  • Moldován András, sertéstartó, integrátor, angyalbefektető, a Jack’s Burger étteremlánc tulajdonosa. A dinamikus vállalkozók online mentora.

A műsor házigazdája továbbra is Kovalcsik Ildikó, azaz Lilu, tehát a műsorvezetői pozíción sem történt változás. A műsor producere szerint egy minden eddiginél izgalmasabb évadot fogunk látni.

„Soha ennyi befektethető vállalkozás nem akart még a Cápákkal találkozni, soha ennyi befektetési ígéret nem volt még korábban a Cápák között műsorában. Egyre fontosabb szempont a Cápáknak és a Kishalaknak is a fenntarthatóság, a környezettudatosság, egyre tudatosabbak a vállalkozók, egyre inkább értik, mit nyernek a különdíjakkal, miért éri meg a Cápák előtt megmérettetni magukat. Ez az RTL, a Cápák, és a műsor sikere. Meg persze mindenekelőtt a vállalkozóké”

- mondta Máté Krisztina.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás