promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elfelejtett, pikáns videó Köllő Babettről, abból az időből, amikor még egy számmal kisebb melleket hordott
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rövid és nem túl emlékezetes pillanatok egy kultuszfilmből.

Köllő Babettet ma már műsorvezetőként és zsűritagként ismerik a legtöbben, pedig mielőtt felfedezte magának a tévé, elsősorban színésznői babérokra tört. A 2000-es évek elején szerepelt a Bujtor István-féle Zsaruvér és Csigavérben, majd a Kontrollban, és az Egy szoknya, egy nadrág, illetve Egy bolond százat csinál című vígjátékokban is.

2008-ban az akkor 30 éves Babett kapott egy kisebb szerepet a Valami Amerika második részében, ahol egy ex-pornós csaj karakterébe kellett belebújnia. Kissé szokatlan látványt nyújt alaposan túlsminkelve, valamint szőke Kleopátra-frizurával, de az is feltűnő, hogy a mellei egy-két számmal kisebbek még.

A színésznő sohasem csinált titkot abból, hogy plasztikai műtétek sorozatának vetette magát alá, elsősorban azért, mert a balettel eltöltött gyermekkora után lapos maradt elöl, mint (az Indul a bakterház fordulatával élve) a lángos hátulról.

A Valami Amerikában nincs sok szövege, de azért rövid szóváltás után az egyik főszereplő, Szabó Győző mégis alkalmat talál rá, hogy finoman rátámaszkodjon Babett mellére, aztán elvigye „szobára”.

Érdekesség, hogy 5 évvel korábban a Kontroll című filmben egy prostituáltat kellett eljátszania, a szőkeségnek tehát nem túl hálás szerepek jutottak közel két évtizeddel ezelőtt, ám ő nem bizonyult finnyásnak és válogatósnak.

Egy másik arcát mutathatta meg aztán a luxusfeleségekről szóló realityben, amelyben 2017 és 2020 között szerepelt. A férjéről ennek ellenére keveset lehet tudni, a most 44 éves szépség élete párja, Szabó András ingatlanok vételével és bérbe adásával foglalkozik.

Itt a videó a Valami Amerika 2. részéből, 27:00-tól az említett részlettel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás