promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg bevallotta élete legkínosabb hibáját - máig szégyelli magát Károly király fia
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry herceg balul elsült döntése, amelyről a mai napig nem szívesen beszél. 

A Harry & Meghan nevezetű Netflix-sorozat első fele december 8-án látott napvilágot, a második etap 15-én következik. Túlzás nélkül kijelenthető, hogy vegyes fogadtatásban részesült a széria, a gerlepár megítélése rendkívül megosztó, az imdb-n pedig eddig 3.2/10-es értékelésen kullog a mű. Sokak úgy vélik, hogy a Harryék - bár inkább Meghan - áldozatszerepben kíván tetszelegni, a sorozatot pedig teletűzdelték hatásvadász eszközökkel: gyakoriak benne a sírások, a túldramatizált pillanatok és a soha véget nem érő panaszkodás. 

Arról a gyanúról is sokat hallani, miszerint Meghan reménytelenül az ujjai köré csavarta Harryt, a herceg bármit megtesz, hogy boldoggá tegye a manipulatív hölgyet, ami példának okáért a Netflix-dokuhoz hasonló áldozatkeringőkhöz vezet. A Blikk idézte fel Harry herceg életének egyik legfelfoghatatlanabb mozzanatát, amelyről a harmadik részben mesél. Egy 2005-ös farsangi bulin Harry szó szerint náci tisztnek öltözött.

„Valószínleg életem legnagyobb hibájáról van szó. Nagyon szégyelltem magam utána"

- idézi a bulvárlap a sorozatot. 

A The Sun fotóját ide kattintva tudod megtekinteni az eseményről. 

Sokat nincs mit magyarázni ezen a fotón, csupán a fiatalság, bolondság jut eszünkbe a felvétel láttán. Bár ha az ember a királyi család oszlopos tagja, akkor a legtöbb esetben úgynevezett gyerekkorról nem igazán lehet beszélni, de tudható, hogy Harrynek turbulens kamaszkora volt. Az ügyből egyébként óriási botrány kerekedett. Harry hercegnek el kellett látogatnia apja, az akkor még Károly herceg utasítására Auschwitzba, ahol tiszteletét kellett tennie, illetve utasította arra is a fiát, hogy tekintse meg a Schindler listája című filmet. 

A Harry & Meghan magyar nyelvű előzetesét alább tudod megtekinteni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás