promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: tudod folytatni a gyermekkorodban imádott zseniális magyar népdalokat? Tuti, hogy nem tudod hibátlanul kitölteni
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csupán 10 kérdésre kell majd helyes választ adnod ebben a kvízjátékban, amely arról szól, hogy a dúdolás közepette megjegyezted-e a számok címét, olyan nóták címét, amelyek egykor a magyar slágerlistákon előkelő helyeken álltak.

Új kvízünkben arra vagyunk kíváncsiak, hogy vajon be tudjátok-e melyik híres magyar népdalokat teszünk elétek egy-egy ikonikus, vagy éppen kevésbé ikonikus sort, amely azért ismerős lehet. Azonban simán megeshet, hogy már hosszú évek, akár évtizedek óta nem találkoztál ezekkel a kis játékos és dallamos rímrengetegekkel, pedig fiatalkorodban vagy éppen gyerekkorodban ez volt a kedvenced, és szinte rongyosra hallgattad vagy mondtad.

A kvíz arra is jó lesz, hogy felkeltse benned az érdeklődést a daliás idők iránt, és még az is megeshet, hogy újra elő fogad majd venni ezeket a szépen szóló dallamokat, hogy újra hallgathassad a kedvenceidet, amelyek egykor annyi örömet okoztak neked. Most eljött a pillanat tehát, hogy imádott magyar népdalokkal és mondókákkal vedd körül magad egy röpke kvíz erejéig.

Felkészültél? Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás