promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes videót hoztak nyilvánosságra III. Károly királyról, szinte senki nem tudott a létezéséről
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majdnem feledésbe merült a 37 évvel ezelőtt készült felvétel.

Szinte naponta kerülnek elő fura új tények vagy éppen beszámolók a brit királyi család egyes tagjairól. Ahogy közeledik az év vége, és az újév eleje felé, úgy lesz egyre forróbb a talaj a brit királyi család tagjainak lábai alatt. Most éppen az a mainstream téma a médiában, hogy érkezik majd Meghan Markle és Harry herceg dokumentumfilm-sorozata a streamingóriás, Netflix repertoárjára. És már a beharangozók alapján is arra lehet számítani, hogy mindennél jobban szókimondó lesz az új széria, egy igazi őszinte kitárulkozás lesz az egyik legnagyobb nyilvánosság előtt a pár részéről.

A széria több részen keresztül mesél majd arról egybefűzve, amiről eddig mindig csak kis részletekben meséltek, ráadásul igazi őszinteségcunamit ígérnek már szerte az interneten.

Eközben a média másik része inkább a cukiságfaktorra hegyezi ki a klaviatúrát a királyi család tagjairól. Most éppen Károly királlyal kapcsolatban került fel az internetre egy olyan videó, amelyen igazán meg fogunk lepődni, mivel ilyen lazának nem láttuk még sohasem. Már A koronában is benne volt a bréktáncos jelenet, amelynek az eredetije immár fent is van a YouTube-on. Pedig sokan azt hitték a fura momentumot látva, hogy ez is A korona fikciós vonulatának egyik kusza keveréke, pedig nem.

Sőt, az eredeti videó sokáig nem is került az érdeklődők szemei elé, hiszen nem tudtak a létezéséről. A nyilvánosság elé kerülve viszont már több százezren nézték meg az eredeti felvételeket is, főleg a filmben bemutatott utánzás után.

Íme a jelenet, amikor Károly herceg tényleg bréktáncosként áll előttünk egy röpke pillanat erejéig:

(via NLC)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás