promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajdú Péter elképesztő döntést hozott Puzsér sziklakemény beszólásai miatt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hajdú Péter sokak meglepetésére hétfő este feltűnt a PartizánPOP-ban, és egy szűk két órát beszélgetett Gulyás Mártonnal. A médiaszemélyiség felfedte többek között azt is, hogy milyen kardinális változtatásokat eszközölt műsorában a kritikus beszólásai miatt. 

Puzsér és Hajdú kapcsolata egyébként sosem volt éppen rózsásnak nevezhető, 2015-ben Hajdú Péter egyenesen beperelte Puzsért, amiért a megmondóember sz*rkupacnak nevezte őt. Puzsér mindig is élesen kritizálta Hajdú Frizbi című műsorát, ahol rendre tragikus sorsú embereket, gyakran beteg gyerekeket, vagy gyermeküket gyászoló szülőket tett közszemlére, szívszorító zenei aláfestésekkel. Mint ahogy az várható volt, Gulyás Marci számon is kérte Pétert az általa nemes egyszerűséggel nyomorpornónak titulált műsoráért. 

Hajdú úgy védekezett az interjúban, hogy ő csak segíteni szeretett volna ezeken az embereken, hiszen sok esetben hatalmas mennyiségű pénzösszegekkel támogatták a nézők azokat a vendégeket, akiket megsajnáltak. Állítása szerint a drámai történeteket igenis be kellett mutatni, ahogy azt szerinte például a Blikk és a Tények teszik. Az, hogy kinek adunk igazat, egyéni, szubjektív döntés, viszont a Puzsér kontra Hajdú pernek 2018-ban került pont a végére, a kritikus pedig nem hazudtolta meg önmagát, az alábbi bejegyzést tette közé Facebook oldalán.

Gulyás az interjú egyik szegmensében felidézte a három évig elhúzódó viaskodást, illetve úgy érvelt, hogy ezzel még szélesebb teret adott Puzsér kritikáinak, és csak felnagyította azokat.

„Sok hibát követtem el életemben, ez volt az egyike (az, hogy beperelte Puzsért - szerk. megj.) ezeknek. Hozzá kell tenni, hogy volt egy ügyvédem, aki adtam alá a lovat. Felhívott, hogy Peti, szétpereljük Puzsért. Voltak az írásaiban nagyon nagy g*ciségek és meredek dolgok, de nem kellett volna bíróságra citálnom őt"

- fogalmazott az interjúban a médiaszemélyiség. 

A leginkább elhíresült bírósági felvételt alább tudod megtekinteni.

[[v2]]

Hajdú Péter úgy fogalmazott, hogy rendkívül magára vette Puzsér kritikáit, és az ő élesnyelvű beszólásai miatt döntött úgy, hogy nem lesz többet szocio-tematika a műsorában, tehát többé nem hív be hányatott sorsú embereket. Azt is hozzátette, hogy így nem is tudott később segíteni rajtuk. 

A Frizbi egykori műsorvezetője egyebek mellett az interjúban megnyílt a hírhedt Szepesi Niki-ügyről, és a volt feleségéről, Sarka Katáról is. A teljes beszélgetést alább tudod megtekinteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás