promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Meghan Markle terhes? A Netflix előzeteséből kivágott fotók rengeteg embert vertek át
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az újabb hivatalos előzetes már jobban odapirít a brit királyi családnak.

Harry & Meghan dokumentumfilm-sorozatának első része december 8-án fog debütálni a Netflixen. A napokban már kijött a hatrészes alkotásnak az első előzetese, ami látszólag az emberek érzelmére próbált szépen hatni, mert a felvételeken régi közös és intim képeket láthatunk a hercegi párról:

Azonban egy újabb előzetes látott napvilágot a streamszolgáltató által, amiben már oda is pirítanak a királyi családnak és a nemzetközi, de inkább az angol médiának. Ebből tisztán látható, hogy a sok kezdetleges visszhang ellenére, Harryék nem ijedtek meg attól, hogy valójában belemenjenek és elmeséljék a történüket a megismerkedéstől kezdve a családból való kiválásig.

Dramaturgilag rendkívül jól tették össze ezt az 1 perc 17 másodpercet is. Nagyszerűen ábrázolják azt a párhuzamot is, amit Harry nem egyszer elmondott már egy-egy interjú kapcsán: édesanyja, Diana hercegné és felesége Meghan között. Hogy az elején mennyire jól fogadta az egész Monarchia és a média Meghant, majd hirtelen hogy változott át az egész egy már majdnem boszorkány-üldözésbe. Harry olyan kifejezéseket használ ezeken a felvételeken, mint faji hovatartozás és gyülőlet, miközben le piszkos játékozza körülbelül a brit királyi családot,

„Van egy családi hierarchia. Van kiszivárogtatás és van manipuláció."

Miközben nézed ezt a második előzetest, háborút érzel. Mintha a kis herceg párosa csak most kezdene el igazán háborút indítani a brit családnak, vagy épp a médiának. S tudod, hogy Harry valóban így gondolkodik már fiatalkora, az anyja halála óta, csak ennek talán azóta kezd el bátrabban hangot adni, hogy ott van mellette a felesége,

„Az intézménybe beházasodó nők fájdalmai és szenvedései, a média őrjöngése. Rettegtem, mert nem akartam, hogy ugyanaz történjen."

Van egyrészt ez a szorongató hangulat a képkockákon, majd másrészt pedig valami különleges dolog is: Meghan terhessége.

Tudniilik, amikor Lilibet lányukkal volt terhes a hercegné, alig beszéltek róla, alig posztoltak az örömhírrel bármit is sőt, mondhatni egyáltalán nem. 2021 februárjában jelentették be, hogy gyermeket várnak, majd azon a bizonyos, botrányosnak mondható Oprah interjúban közölték, hogy kislányuk lesz. Júniusban megszületett Lilibet, és csak egy éves korában, a születésnapján posztoltak róla egy képet a közösségi média felületükön. A köztes időben semmit sem mondtak.

Az előzetesbe viszont betettek olyan képeket, ahol Meghan már igen jól látható pocakkal szerepel és ezeknek a képeknek hála elég sok média úgy kezdte lehozni a történetet, mintha mostani fotóról lenne szó. A sajtó hatalma valójában befolyásolja az emberek életét, pont mint ahogy Harry mondja?


fotó: Profimedia


fotó: Profimédia

Arról nincs információja a Daily Mailnek sem, hogy e fenti kép vajon tényleg a Lilibettel való terhességéből való-e, de mindenesetre mindkét áldott állapotára igaz, hogy semmit nem mutattak meg belőle eddig. Ebből is le lehet szűrni, hogy tényleg őszintén megnyíltak a dokumentulmfilm-sorozatban, és ha ez ennyire durvára sikeredett, akkor mi várható majd a januárban megjelenő Harry memoárjától?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás