promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Korda Györgyék a reptéren fognak dolgozni
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Korda György és Balázs Klári a budapesti reptéren kapnak munkát.

Vadonatúj, igazán extravagáns reality-t fog készíteni a TV2, amit a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren forgatnak. A műsor hivatalos Instagram-oldalán kiderült, hogy az új produkció januárban fog indulni, és a felvételek már el is kezdődtek.

A Sztárok a reptéren - (Sz)állj munkába! két fős sztárpárokat mutat majd be, akiknek különböző reptéri munkák elvégzésében kell helytállniuk. A műsor házigazdája Szabó András Csuti lesz, aki már a saját oldalán is elkezdett megosztogatni Story-kat. Most éppen arról, hogy Oszvald Marikával és Peller Károllyal forgattak, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert pedig a felhőtlen hangulatot biztosították.

A reality oldalán arra is fény derült, hogy kik fognak részt venni ebben a reptéri munkában: Danny Blue és Nyertes Zsuzsa, Ember Márk és Veréb Tamás, Varga Viktor és Szorcsik Viki, Fásy Ádám és Fásy Zsüliett, Kautzky Armand és Pikali Gerda, Varga Győző és Kandász Andrea, Polgár Árpád és Polgár Tünde, Bogdán Csaba és Szandi, Gáspár Bea és Gáspár Evelin, Cooky és Szécsi Debóra, valamint Korda György és Balázs Klári.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Sztárok a reptéren - (Sz)állj munkába! hétköznapi vagy hétvégi műsor lesz, de az biztos, hogy különy élmény lesz ezeket a hírességeket látni, ahogy tesznek-vesznek a Liszt Ferenc Repülőtéren.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás