promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Metzker Viki bivalydekoltázsától még a jakuzzi habjai is felpezsdültek
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar DJ és modell 20 évesen döntött úgy, hogy megcsináltatja melleit. Azóta is büszkén mutogatja látványos dekoltázsát, legutóbb tegnap éjjel villantott a jakuzziban a párja társaságában.

Metzker Viktóriát 2007-ben az Év Playmatejévé választották, és még ugyanebben az esztendőben lemezlovasnak állt. Azóta az egyik legismertebb magyar DJ, a hazai parkett ördögeinek nagy kedvence. No de nem csupán a zenei tehetsége miatt.

DJ-zett már Koreában, Ibizán, Japánban, Ausztráliában, szóval túlzás nélkül állítható, hogy a tehetségével már bejárta az egész világot. Az egykori nyuszilány a plasztikázás után úgy nyilatkozott, hogy inkább gyermeke születése után kellett volna a kés alá feküdnie, és megcsináltatnia kebleit. 

Kevesen tudják, de Viktória fiatal korában jazzbalettezett és latin táncolt is, valószínűleg ennek is köszönheti későbbi tökéletes alakját. Tizenhat éves kora környékén abbahagyta azonban a táncot egy térdsérülés következtében. Metzker Viki párja egyébként BSW Gaben, akivel nemrég, 2022 nyarán keltek egybe. A népszerű lemezlovas a közösségi oldalán rendszeresen posztol közös fotókat kedvesével, akivel látszólag dúl köztük a nagybetűs szerelem. 

Legutóbb egy igazán forró képet osztottak meg a nagy hidegben, amint a jakuzziban romantikáznak. Megcsodálhatjuk Metzker dús és gömbölyű kebleit is a fotón, amint az hozzádörgölőzik párjá mellkasához.

Az egykori modell egyébként nemrég Palik László műsorában mesélt arról, hogy meg lehet-e élni DJ-ként Magyarországon, illetve arról, hogy pontosan mekkora ára van ennek. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás