promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az orosz-ukrán háború kinyírta a magyarok imádott sorozatát
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A háború miatt nem folytatódik az egyik közkedvelt magyar sorozat.

A Promotions is megírta, hogy több magyar sorozatot is elkaszáltak a kereskedelmi televíziós csatornákon: a TV2 úgy döntött, hogy nem folytatja a Doktor Balatont, míg az RTL a Hotel Margaretről, és a jelenleg is futó A Séf meg a többiekről határozott így.

A SorozatWiki megkérdezte az RTL-t, hogy Schneider Zoltán, Dobos Evelin, és Jéger Zsombor főszereplésével készült szériát az orosz-ukrán háború miatt nem folytatják-e, hiszen A Séf meg a többiek eredetileg egy oroszországi produkció. A csatorna azonban nem reagált a megkeresésükre, de amint a lap publikálta a cikkét, az RTL rögtön megküldte a hivatalos választ, amiben megerősítették, hogy a szomszédunkban zajló háború az oka a kaszának.

„A Séf meg a többiek egy orosz formátumon alapul, az orosz vállalkozások részére pedig bizonyos kifizetések tiltottak az EU által. Ezidáig a formátum orosz tulajdonosa nem igazolta részünkre, hogy a formátum magánszemélyi tulajdonosai között nincs olyan személy, aki az EU szankciós listáján szerepel, így a jogszabályoknak való megfelelés érdekében az M-RTL Zrt. nem teljesíthet kifizetést a tulajdonos felé, és ennek megfelelően további jogokat sem tud szerezni”

Ez azt jelenti, hogy amint kifutnak az 1. évad epizódjai, A Séf meg a többiek végleg leköszön a képernyőről. A sorozat utolsó epizódjait minden vasárnap 19 órától láthatjuk az RTL-en.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás