promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kolosszális hibát szúrtak ki Bud Spencer és Terence Hill egyik legjobb filmjében, az És megint dühbe jövünk-ben
Borítókép:  Port.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyar rajongó szúrta ki az És megint dühbe jövünk hatalmas bakiját.

1978-ban mutatták be Bud Spencer és Terence Hill egyik legkiválóbb közös filmjét, az És megint dühbe jövünk-et, ami a címével ellentétben semmiféle kapcsolatban nem áll a Különben dühbe jövünk-el. Nem is olyan rég éppen ezzel az alkotással kapcsolatban írtunk egy érdekességet, ugyanis a Fárosz nevű ló, amit Terence Hill hajtott a versenyen, valójában egy létező versenyló volt, ami 41 évvel a film bemutatása előtt halt meg.

A magyar rajongók mindig szeretnek plusz infókat, érdekességeket olvasni kedvenc pofonosztóik filmjeivel kapcsolatban, hogy ezzel is tágítsák a tudásukat a témában. Ugyanakkor az egyik legnagyobb rajongói Facebook-csoportban mostanában egyre nagyobb divattá válik a bakivadászat is. A rajongók ugyanis olyan sokszor látták már ezeket a megunhatatlanul zseniális vígjátékokat, hogy folyamatosan újabb és újabb hibákat fedeznek fel bennük, amiket aztán meg is osztanak másokkal.

Most éppen az És megint dühbe jövünk-ben szúrt ki valaki egy egyébként nagyon érdekes, egetverő dramaturgiai bakit, ami Bugsy-hoz kötődik. A rajongó a Promotions-nek is külön elküldte ezt az érdekességet.

„Nemrég ismét adták az ...és megint dühbe jövünket, és felfedeztem benne egy olyan hibát, hogy nem is értem eddig hogy nem tűnt fel. Biztos nem csak én szúrtam ezt ki, ugye van az a jelenet, amikor Nimfas és az emberei el akarják venni Charlie kamionját, de alaposan szétpofozza őket. Ott Bugsy nem ismerte fel Charlie-t, de később, amikor fogadnak a lóversenyen, akkor Bugsy már úgy köszön neki, hogy "hello Charlie, ezer éve nem láttalak". Hát akkor előtte is fel kellett volna ismernie nem? Ráadásul Charlie a Görögnél dolgozott korábban, szóval tényleg ismerték már egymást Bugsy-val”

Olvasónk levele után mi is megnéztük az említett részeket a filmből, és valóban így van: Bugsy semmi jelét nem mutatta a kamionos jelenetnél, hogy ismerné Charlie-t; sőt, egyikük sem, pedig ha Charlie a Görögnél dolgozott korábban, akkor Nimfasnak is egyből fel kellett volna ismernie őt. Ez persze semmit sem von le a film értékéből, ez is csak egy megmosolyogtató hiba, egy kedves baki, ami egy újabb érdekességként húzható be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás