promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtaláltunk a Netflix 5 legpajzánabb sorozatát
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mi van akkor, amikor nem történik semmi? Alapvetően semmi, de ahelyett, hogy az elkeseredés és az önsajnálat legmélyebb bugyraiba taszítanád magad, megteheted, hogy a kezedbe veszed az irányítást és pikáns dolgokkal ütöd el az időt. Például Netflix-sorozatokkal. És ha időközben még partnered is akad, nos, valószínűleg kisebb eséllyel fárad el a kezed.

Egyszer fent, egyszer lent - tartja a mondás, de tőled is függ, hogy milyen mélyre - vagy éppen mennyire távol kerülsz a parttól - úszol a nyomorúság tengerében. Szóval, a szokásos begubózás helyett - inkább ugorj fejest az oxitocintengerbe, és kezdetnek keress néhány sorozatot, amelyek kicsit emelik a boldogsághormon - a romantikusabb társaink kedvéért szerelemhormon - szintjét a szervezetben. Apróbetűs rész: az oxitocin hatással van az úgynevezett CKK-szintre is, amely az étvágy szabályozásáért is felel, magyarul: segít, hogy ne hízz el. Hogy ne kelljen az éjszaka közepén arra pazolnod az időt, hogy megtaláld ezeket a Netflix-sorozatokat, mi összegyűjtöttük őket - csak neked. 

1. Bonding

A sztori középpontjában Tiff és Pete állnak. A fiatal lány - tanulmányai mellett - dominának áll, ugyanis számlákat kell fizetnie, közben Pete, a meleg barátja asszisztensként dolgozik neki, persze, ezt az új világot még mindkettejüknek fel kell fedezni. A sorozat persze ontja magából a társadalmi üzeneteket, de közben humoros, a részek gyorsan pörögnek - már csak azért is, mert húszpercesek, és elő-előfordulnak szűszavú szurkálódások is. 

2. Elite

Ha nem érdekel a bőrszerkók és ostorok világa, de szerelmes vagy a testi vágyakba, az Elite a neked való sorozat. Sokan kritizálták, és írták, hogy enyhén túltolták a felnőtteknek való jeleneteket, azonban ez valószínűleg nem sokakat zavar, ugyanis a legnépszerűbbek között megtalálod. A sorozat kamaszokról szól, meg persze rengeteg erotikáról, szóval, ha valami rendkívül zgatót keresel, mert tényleg komoly impulzusokra van szükséged, megtaláltad. 

3. Bridgerton család

Nem izgat fel a tömény szex? Semmi gond, a Bridgerton család című sorozatban annyi szexuális feszültség - viktoriánus ruhák, szép emberek, ármány, fordulat - van, hogy még az is izgatott lesz, akinek az életének éppen nem a központjában áll a szex. Lesz itt szó maszturbálásról, szexről a szabadban, vagy bármilyen mocskos kis titokról, a Bridgertonnal nem nyúlhatsz mellé. 

4. Szexoktatás

Többnyire itt is tinédzserekről van szó, akik életük rögös útján próbálják felfedezni a saját szexualitásukat, illetve megoldani az ezzel kapcsolatos problémáikat. És amikor nem a tinkről van szó, a zseniális Gillian Anderson színezi meg a sztorit, aki egyébként a főszereplő anyját alakítja, és aki nem mellesleg a szerep szerint szexuálpszichológus. Szóval, mindent a nemi örömökről a lehető legkendőzetlenebbül és szégyenérzet nélkül - ha mottót kellene választani a sorozatnak, ez biztosan megfelelőnek bizonyulna. 

5. Vágyak/valóság

Szex, szex, szex, szex és szex. És szép emberek. És szex. És szenvedély. Szex a medence szélén. Szex a zuhanyzóban. Szex a szórakozóhelyeken. Könnyebb lenne talán inkább azt felsorolni, hogy melyik jelenetből hagyták ki a testi örömket. Többnyire felesleges ilyeneken töprengeni, csak nézd meg. Jó lesz. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás