promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M Firenzébe költözik, mert fontos posztra került a Guccinál? A rapper most mindent tisztáz
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A dolog persze csak vicc, aligha ő lesz a márka új kreatív igazgatója.

Az olasz divatmárka Gucci meglehetősen gyorsan fogyasztja a kreatív igazgatókat. 2015 januárjában röppent fel a hír, hogy Frida Giannini elhagyja a céget, és akkor úgy hírlett, hogy a legendás Tom Ford térhet vissza a vezetői székbe.

Ehelyett azonban a firenzei székhelyű Gucci meglepőt húzott, mert a kiegészítő-tervező Alessandro Michele került a felelősségteljes és sokak által irigyelt posztra. Sokan úgy gondolták, hogy ez hibás döntés volt, ám a most kereken 50 éves férfi úgy vonult be a történelemkönyvbe, mint aki megújította a patinás márkát.

A napokban aztán ő is olyan váratlanul szedte a sátorfáját, mint az elődje, így az olasz divatháznál ismét vakarhatják a fejüket az utódlás miatt. Pedig máris akadna Michele székébe egy lelkes jelentkező, bár vele a Gucci aligha járna jól.

A hír kapcsán a Blikk kérdezte meg a márka talán legnagyobb magyarországi rajongóját, az apai örömök elé néző G.w.M-et, hogy mit szól a fejleményekhez. A rapper pedig nem teketóriázott, hanem egy szerénytelen ötlettel állt elő:

„Természetesen hozzám is eljutott a hír, ami a kedvenc márkámmal kapcsolatban történt. Nyilván kiverné a biztosítékot, ha azt mondanám, hogy keressen meg a Gucci engem a helyére, nem akarok támadási felületet adni az újságíróknak... de amúgy miért ne?”

– viccelődött G.w.M, akinek a lap szerint már az ágyneműje is Gucci. Elmondása szerint nem tart attól, hogy a váltással változik a minőség, a trendiség, de azért fél szemmel odafigyel majd a márka körüli történésekre.

A rapperről nem tudjuk, hogy szabni-varrni tud-e, de varratni egészen bizonyosan. A hátára tetováltatta ugyanis születendő kislánya anyjának, Kulcsár Edinának a képét, amit az egykori szépségkirálynő meghatottan vett tudomásul:

„Kevés olyan ajándék van, amivel az ember szerelme ki tudná fejezni azt, hogy mennyire biztos a másikban! Nekem ez a tetoválás ilyen, amit @gwmmusic a hátára tetováltatott!... Bárki bármit mond, a tetoválás szerintem nagyon szép lett, még így is, hogy nincs teljesen befejezve, az érzés pedig, amit kaptam általa, leírhatatlan!”

– posztolta ki a várandós kismama az Instagramra. Lentebb pedig a tetkót a maga eredeti „közegében” is megnézhetjük:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás