promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Jackson magyarul szólt a rajongóihoz, ezt üzente Budapesten
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Michael Jackson egy rövid, de annál kedvesebb dolgot mondott a magyar rajongóinak.

A 2009-ben elhunyt Michael Jackson egy igazi ikon volt, aki a zenéivel, hangjával, táncmozdulataival és az elképesztő előadásmódjával örökre megváltoztatta a zenei világot. Volt idő, mikor nem is létezett nála nagyobb sztár, az emberek szinte megőrültek érte, és egy lépést sem tudott tenni a fotósok hada nélkül, akik minden mozdulatát árgus tekintettel figyelték – még Magyarországon is járt a híresség.

Volt, hogy klipet forgatott, de természetesen koncertezett is Budapesten Michael Jackson, aki ráadásul még meg is mentette egy magyar kisfiú életét, hiszen elintézte, hogy új májat kaphasson, ezzel pedig örökre belopta magát a hazai közönség szívébe. Sőt, volt olyan alkalom is, hogy magyarul szólt a rajongóihoz Jacko, aki egy rövid, de annál kedvesebb üzenettel örvendeztetett meg minket:

„Szeretlek titeket!”

Az emberek persze szinte rögtön „megvadultak” attól, hogy Michael Jackson száját magyar szavak hagyják el, hiszen valószínűleg senki se hitte volna, hogy egy ekkora sztár veszi a fáradságot, és megtanul pár fontos szót, kifejezést az itteni rajongói kedvéért – de Jacko megtette, megtisztelt minket, és ezzel az apró, de annál jelentőségteljesebb gesztussal tényleg sokakat boldoggá tett Magyarországon.

Valaki az egyik budapesti látogatása során megkérdezte Michael Jacksontól, hogy miért kedveli Magyarországot, mire a poplegenda csak annyit mondott angolul, hogy szereti az itteni embereket – az érzés pedig a közönség akkori reakciója alapján mindenképp kölcsönös volt.

Itt lehet megnézni, ahogy Michael Jackson magyarul beszél:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás