promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alattomos kvíz: egy jó válaszod biztos lesz, több már nem valószínű, vagy te ismered ezeket a magyar közmondásokat?
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Piszoknehéz kvíz, amiben nem is lehet 5 pontnál többet szerezni.

Folytatjuk a magyar közmondásokról szóló kvízsorozatunkat. Ezúttal is olyan közmondásokat hoztunk, amiket kevésbé, vagy egyáltalán nem ismernek az emberek. A napokban nagyon sokan töltöttétek ki az alábbi tesztünket is, és több visszajelzést is kaptunk olvasóinktól, hogy szeretnének még több ehhez hasonló kvízt kitölteni, mert ezzel új közmondásokat ismerhetnek meg, és tanulhatnak meg.

Éppen ezért ismét egy ilyen kvízt hoztunk nektek, és most is 10 olyan közmondás lesz benne, amiket talán még soha sem hallottatok. Azért most beletettünk egy híres közmondást is, amit mindenki ismer és valószínűleg gyakran is használnak a hétköznapokban, de a többi 9 kérdésben teljesen ismeretlen közmondásokkal fogtok majd találkozni.

A dolgotok most is nehéz lesz: ezúttal is 3 válaszlehetőség közül kell majd kiválasztanotok a jó megfejtést. Érdemes lesz majd alaposan átgondolni a választ, mert nem mindig az lesz a jó megfejtés, ami a legevidensebbnek vagy a legértelmesebbnek tűnik.

Ha pedig a közmondások után valami másfajta tudástesztet is kipróbálnátok, akkor a cikk alján találjátok a magyar mesekvízünket, ami szintén nagy népszerűségnek örvendett az olvasóink körében.

[[kviz]]

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás