promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Villámkarriert csinált Herceg Erika, az egyik leghíresebb női magazin főszerkesztője lett
Borítókép:  RTL (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az X-Faktor mentora azért nem hosszú időre kapta a megtisztelő feladatot.

A kárpátaljai származású Herceg Erika hamar a magyar celebvilág megosztó személyisége lett. A szőke énekesnő gyorsan felvette a hazai média fordulatszámát, és az X-Faktor mentoraként egy csapásra híressé vált a karakán véleményformálásával és „hisztijeivel”.

Erikában – a fentiek tükrében ez nem csoda – a legtöbb márka óriási reklámértéket lát, ezért sűrűn kap ezzel kapcsolatos felkéréseket. Talán olyan extrémet ritkábban, mint amivel most az egyik legismertebb női magazin, a Cosmopolitan lepte meg.

A szőke mentor ugyanis főszerkesztő lett a lapnál, de itt valóban csak villámkarrierre kell gondolni, hiszen nem határozatlan időre szól a felkérés, hanem csak egy hónapra, és az is inkább afféle tiszteletbeli titulus.

A Cosmo a téli lapszámban számított a mentor segítségére, aki egyrészt a tartalom előállításában is javaslatokat tehetett, másrészt pedig természetesen ő lett a címlapsztár, vörös selyemtakaróba burkolva a testét, és még a melleit is enyhén látni engedve.

Az RTL sztárját egy másik celeb is segítette a munkájában, az egyszeri főszerkesztőt Miller Dávid faggatta egy interjú erejéig. A lapban szerepel a Synergy is, amely az énekesnő kedvenc lánycsapata, de megszólal Fluor Tomi, Lil Frakk és Hundred Sins is.

Herceg Erikáról mostanában a plasztikai műtétei kapcsán szól a legtöbb hír, a beavatkozásokra részben a nagymértékű fogyása miatt volt szükség. 2012-ben szerepelt a Playboyban, és természetesen ott sem nézhetett ki akárhogy, míg nemrég elárulta, hogy 40 éves kora fölött (vagyis legalább 6 év múlva) az arcát is plasztikáztatni fogja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás