promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bochkor Gábor úgy beleállt A Konyhafőnökbe, hogy aranyba kellene foglalni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bochkor Gábor kemény kritikával illette A Konyhafőnök VIP-t, de igaza van.

A Konyhafőnök VIP idei évada elérkezett a kötényosztós etapjához. A csütörtöki adásban a séfek már elkezdték osztogatni a kék, illetve piros kötényeket. Rácz Jenőnek eddig hét, Sárközi Ákosnak pedig öt versenyzője van, de még van egy nap, amikor bármi megtörténhet: lehet, hogy valakiről lekerül a kötény, de az is lehet, hogy pont olyan ember nem fog továbbjutni, akiről az eddigi teljesítménye alapján azt gondolnánk, hogy magabiztosan fog végigmenetelni az évadon.

A csütörtöki adás legnagyobb meglepetése az volt, mikor Sárközi Ákos kóstolás nélkül kidobta a kukába Mardoll ételét, mert nyers csirkecombot szolgált fel nekik. Mardoll nem tudta visszatartani a könnyeit, rosszul érintette, hogy a Michelin-csillagos séf azonnal kihajította az ételt. Sárközi Ákos nem titkolta, hogy nagyot csalódott Mardollban, ennek ellenére mégis adott neki egy esélyt, hogy bizonyítson, és egy kék köténnyel küldte fel őt a páholyba.

A Konyhafőnök című műsort sokan szidják, leginkább azért, mert egyesek véleménye szerint sokat pazarolnak benne. A műsor ellen már nemcsak átlagemberek, de hírességek is felszólalnak. A Retro Rádió reggeli adásában Bochkor Gábor kemény kritikát fogalmazott meg az RTL műsoráról, véleménye szerint nincs az rendben, hogy a hazai celebek, színészek, tehetségek odamennek egy főzőműsorba, és szó nélkül tűrik, hogy folyamatosan köpködik őket.

„Ezek a sztárok, akik nagyrészt a maguk területén komolyat nyújtanak, ismert és elismert emberek, miért mennek bele ebbe a játékba? Ezt az egyet nem értem. Odamennek, elkezdenek toporogni, és szemlesütve hallgatják végig, ahogy igazából köpködik őket. Mindig ez az »Igen, séf!«, »Köszönöm, séf!«, és aztán visszaballagnak fej lehajtva a pultjukhoz. (...) Olyan lekezelően beszélnek. Ezek az emberek valakik, és akkor hirtelen alá-fölé rendelt szerepbe tuszkolják bele őket, és sokszor megalázó szintig mennek el”

- mondta a rádióműsorban Bochkor, aki szerint a zsűri egyáltalán nem mutat semmiféle tiszteletet a versenyzők iránt.

A rádiós műsorvezető aztán továbbment, és őszintén megmondta a véleményét a zsűri minden egyes tagjáról. Azt mondta, Sárközi Ákos az egyetlen, akin látszik, hogy kedves, és segíteni akarja a versenyzőket, Fördős Zét A Konyhafőnök udvari bolondjának nevezte, míg Rácz Jenőről annyit mondott, hogy olyan, mint egy kegyetlen terminátor.

(via)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás