promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Ázsia Expressz máris legyűrte A Nagy Őt, dobják a párkereső műsort hétfőig
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Árpa Attilától több izgalmat vártunk volna.

A reality műsoroké a főműsoridő a TV2-n hétköznap, hiszen 19:50-től az Ázsia Expressz, utána pedig A Nagy Ő szereplői próbálják lekötni a nézők figyelmét. Ez most a kalandshow-nak sikerült jobban, amit az is mutat, hogy az utolsó rész, a páros döntő kedvéért még a párkeresőt is szívfájdalom nélkül dobják hétfőig.

Árpa Attila és a szívéért versengő – most már csak – 13 hölgy története tehát csak a jövő héten folytatódik tovább, ami talán nem is baj, hiszen a show máris elkezdett kissé leülni. Drámák helyett inkább csak veszekedéseket és intrikákat, furkálásokat látunk, ami egy idő után meglehetősen egyhangúvá és érdektelenné válik.

Ebbe minden bizonnyal belejátszik az is, hogy a főszereplő Árpa egyelőre nem kötelezte el magát senki mellett, a villában tartózkodást háreméletnek fogja fel. Hol ehhez, hol ahhoz húz, az indulásnál Mimi volt a kedvenc, a varieté után Timi, a csütörtöki adásban pedig a misztikus és kissé flúgos Natali.

„Áspiskígyó”

– utóbbi volt az is, aki így jellemezte Mettát, miután a szőke lány azzal gyanúsította meg, hogy a parfümmel lefújt, szirmokkal teleszórt óda ötletét a papnő tőle és Bogitól lopta. Akár így volt, akár nem, Natali ezzel előnyhöz jutott, hiszen ő mehetett el később egy páros randira Árpával. A férfival kapcsolatban egyébként Blanche megjegyezte, hogy aligha tetszhet neki a benti cicaharc, és ezzel rátapintott a lényegre.

A csütörtök igazi sztárja Timi volt, a lovász hölgy ugyanis annyira elbűvölte táncával a lovagjukat, hogy ezért szintén egy páros találka lett a jutalma. Árpa moziba vitte őt, hogy megnézzék kedvenc filmjét, a Casablancát, amit választottja – és erre lehetett egy erős előzetes tippünk – a koránál fogva természetesen nem látott, sőt még sosem randizott moziban.

Most is keveset foghatott fel belőle, mert Árpa folyamatosan „végigpofázta” (ez a saját kifejezése volt), de Timin egyébként is az látszott, hogy legszívesebben már rávetné magát a férfira. Árpa azonban nem adta olcsón a csókját, így alighanem mind a ketten kissé csalódottan álltak fel a mozizás végén.

Másnap a csajok persze körülnyüzsögték Timit, aki természetesen nem akarta felfedni, hogy a randevú kissé félrecsúszott, ezért inkább kétségben hagyta a lányokat arról, hogy megtörtént-e végül a műsorban az első csók. Ha előzetesen fogadni lehetett volna, egy Árpa Attilával készülő párkeresővel kapcsolatban a nézők többsége alighanem arra tett volna nagyobb összeget, hogy a hölgyeket majd úgy kell kimenekíteni a macsó ragadozó ágyából – ehelyett még a smacizás helyett is csak várakoztat és szöszmötöl.

A Natalival való andalgása is rosszul sült el, hiszen egy olyan nőt választott a romantikus lovagláshoz, akit gyerekként egy fekete csődör ledobott a hátáról (ennek ellenére a papnő mégis nyeregbe pattant), a piknikezésen pedig az derült ki, hogy a filigrán hölgy vegetáriánus, valamint glutén- és laktózérzékeny, így a pokrócról lényegében csak a borból fogyaszthatott.

Az epizód egyetlen pozitívumaként említhető, hogy Mimi és Fruzsi alaposan kipakolták a melleiket, talán azért, mert alighanem úgy érezhetik, hogy az utóbbi napokban hátrányba kerültek a többiekkel szemben. A hétfői (november 21.) folytatásban kiderül, hogy jól taktikáztak-e.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás