promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Nagy Ő: nincs már olyan nő, aki ne fojtaná meg szívesen egy kanál vízben a többieket
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A harmadik adás után járunk, és már rettentően éles a küzdelem.

Biztosan sokan emlékeznek még A Nagy Ő párkereső műsor tavalyi évadára, amikor a kajakozó olimpikon Tóth Dávid próbálta megtalálni az igaz szerelmet. Nos, az egy teljesen más világ volt a mostanihoz képest, az Árpa Attila kegyeiért versengő hölgyek ugyanis nem elégszenek meg a szemtelen, piszkálódó cicaharccal, hanem kegyetlen, vérre menő harcot vívnak egymással.

Amikor például Virág arról beszélt, hogy kezdi nyeregben érezni magát, mert úgy gondolja, hogy sikerült felkeltenie a férfi érdeklődését, az akadályverseny során lábsérülést szenvedett Beatrix felpaprikázva osztotta ki, egyszerűen butának, ostobának és üresnek nevezte – természetesen sportszerűen a háta mögött.

Árpa minderről aligha tudott, ezért nem is hozta szóba, amikor Beatrixszal még beszélgetett egy kicsit az első rózsaceremónia előtt. Látszólag meg is találták a közös hangot, különösen azután, hogy a 30 éves vállalkozó elárulta, hogy a saját testvérei mellett még 5 árvaházi tesóval közösen nevelkedett. Kemény sors ez is, na.

Aztán nagy meglepetésre Árpa újra Blanche-sal vonult félre, pedig addig még jócskán akadtak olyanok, akikkel szinte egyetlen szót sem váltott. A szőke szépségterapeuta viszont kétségkívül felpiszkálta a fantáziáját, ám minden megnyilvánulásával egyre jobban el is bizonytalanította.

„Azt érzem, hogy sokszor mintha azt mondanád, amit hallani akarok. Megharagszol rám, ha tényleg őszinte leszek? Nem akarlak megbántani, de nekem néha egy picit úgy tűnik, mintha a viselkedésed mű lenne”

– dorongolta le a férfi, akit nyilvánvalóan nem lehet túlzott lovagiassággal vádolni. Blanche persze mélyen megbántódott, de csak a beszélgetés után merte elsírni magát. Azt fejtegette, hogy annyiszor becsapták, megcsalták és elhagyták már, hogy emiatt csak nehezen tud megnyílni.

A műsorvezető Lékai-Kiss Ramóna ezután látogatta meg Árpát (aki a show hagyományai szerint egy szigeten, félrevonulva tölti a napjait), hogy a lányokról érdeklődjön. A lovag nem rejtette véka alá, hogy egyelőre csak felszínes érzelmei vannak, vagyis még senki sem került bele egyértelműen abba a célkeresztbe, amit egy férfinál a szív, az ész és a… nos, khmm… a férfiassága által kijelölt háromszög határol be.

Az esti, első rózsaceremónián ennek ellenére tovább kellett szűkítenie a versengők táborát, és ezt különösebb hezitálás nélkül meg is tette. Repült Virág, és az őt ostobának nevező, sérült Beatrix is, akik így a villa falain kívül folytathatják a nem túl szórakoztató civakodásukat. A harmadik távozó Kitti lett, akinek eddig annyi értékelhető megmozdulása sem volt a műsorban, mint Messinek a PSG-be igazolása óta.

Az első rózsát Erika kapta, aki a természetességével varázsolta el Árpát, az utolsót pedig Blanche, aki ezek szerint kapott még egy – talán utolsó – esélyt. A titkos favoritnak számító Mimit utolsó előttiként hívta ki a férfi a rózsáért, tehát nála is meglehetősen rezgett a léc.

A kavaráshoz legjobban értő Metta viszont meglepően hamar sorra került, ami rossz húzás volt Árpától, hiszen a szőke szépséget mostantól aligha lehet meggyőzni arról, hogy egyáltalán nem számít a párkereső nagy esélyesének. A barátnője, Ági kirúgása után egyébként gyorsan összemelegedett Bogival, aki hozzá hasonlóan felszínesnek és sekélyesnek tűnik.

„Nem vagyok olyan típus, aki magától kinyit egy könyvet”

– jegyezte meg például Metta, amikor ódát kellett írniuk Árpához.  Míg ők a versfaragással foglalkoztak, addig a lányok egy részét Stana Alexandra avatta be a varieté rejtelmeibe. A rövid gyorstalpaló után a meghívott csajok fülledt táncot lejtettek az ezúttal zebracsikónak öltözött, csíkos zakót viselő Árpának. A mutatvány a sötét lónak nevezhető Timinek sikerült a legjobban, aki így elnyerte az első (kettesben töltendő) randi lehetőségét. Ennek részletei a TV2-n csütörtökön (november 17.) 21:20-kor kezdődő adásból derülnek ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás