promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rávették a Cobra 11 gyönyörű színésznőjét, hogy dobja le az összes ruháját
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fotózkodás előtt három hónapig nem borotválkozott alul.

A Cobra 11 című német sorozat Magyarországon is nagy sikerrel futott. Az autópálya-rendőrség kalandjaival foglalkozó produkció 1996-ban került először a képernyőre, a széria utolsó epizódja pedig 2021 augusztusában ment adásba.

Akkoriban a koronavírus-járvány miatti nehézségekkel okolták a Cobra 11 megszűnését, bár tény, hogy a sorozat 378 rész után alaposan ki is fáradt. A szereplők közé tartozott a szépséges Katrin Hess is, aki Jennifer (Jenny) Dorn nyomozót alakította.

A barna hajú, most 37 éves színésznő 2017-ben nagy feltűnést keltett azzal, hogy levetkőzött a Playboy férfimagazinnak. Ő 2011 és 2019 között szerepelt az ikonikussá vált krimisorozatban, vagyis a pikáns fotózkodás idején joggal számíthatott a tévénézők kíváncsiságára is.

A vegetáriánus Katrin pedig nem okozott csalódást, teljesen kitárulkozott az erotikus képeken. Láthatjuk, hogy a mellei meglehetősen tekintélyes méretűek, és szépen gömbölyödnek, alul pedig nem feltétlenül követi a kor divatját azzal, hogy inkább a természetes megjelenést részesíti előnyben.

A színésznő egyébként hangsúlyozni is kívánta azt, hogy a nőiség és a szexuális vonzerő teljesen független a testszőrzettől, nem kell tehát a közösségi médiában (is) festett hamis képhez igazodniuk a hölgyeknek.

„Az egyik kezemen három hónapig hagytam nőni a szőrt, ami egyrészt érdekes kísérlet volt, másrészt pedig remek provokáció. Szerintem nagyon rosszat tesz a média a korombeli nőkre gyakorolt hatásával, ezért is akartam megmutatni, hogy a szőr is szexi”

– nyilatkozta az akkor 32 esztendős Katrin. A Playboy-fotózás egyébként egy régi párizsi villában zajlott, és a színésznő elmondása szerint az akkori partnerének sem volt kifogása a szőrnövesztés ellen, sőt a vártnál is kisebb ellenkezést váltott ki belőle. Katrin a magánéletében sokkal szemérmesebb, nudista strandon még sohasem járt, legfeljebb a topless napozást engedte meg eddig magának.

Képek egyebek mellett ITT.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás