promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone szó szerint cafatjaira lőtte az egyik ellenfelét, ez szerinte a legjobb akciófilmje
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone elárulta, hogy melyik szerinte a legjobb akciófilm, amit valaha csinált.

A jelenleg 76 éves, de még mindig remek formában lévő Sylvester Stallone egy igazi élő legenda, aki már hosszú évtizedek alatt gyártja nekünk a jobbnál jobb filmeket. Ő egyebek között az ikonikus Rocky Balboa, illetve John Rambo megtestesítője, ráadásul minden idők legnagyobb akcióhősei között tartják számon – ezek után felmerülhet a nagy kérdés: a színész szerint vajon melyik a legjobb akciófilmje?

A rajongók számára minden bizonnyal lehetetlenség lenne eldönteni a bőség zavara miatt, hiszen a Rambo, A pusztító, a The Expendables, a Kobra vagy akár a Tango és Cash is igazi közönségkedvenc alkotások. Sylvester Stallone viszont biztosan állítja, hogy szerinte a 2008-as John Rambo (a széria negyedik része) a pályafutása legjobb akciófilmje, és azt is pontosan meg tudja mondani, hogy miért.

„A film, amire igazán büszke vagyok – mivel ez a legjobb, legigazabb akciófilm, amit valaha csináltam – az a John Rambo, ami Burmával foglalkozik, ahol 67 évig polgárháború volt. De eléggé lehúzták, mivel a film túlzottan erőszakos. Tényleg erőszakos. Rémisztő. Élve égetnek el gyerekeket. Pontosan ez teszi mindennél rosszabbá a polgárháborút. Mivel hirtelen a szomszédod kezd el megölni téged. Nagyon elégedett voltam a filmmel, de sose gondoltam volna, hogy eljut a mozikba”

– árulta el Sylvester Stallone.

A John Rambo valóban egy rendkívül brutális film, és pontosan emiatt lett a széria rajongóinak egyik kedvence is, hiszen a karakter itt mutatta meg igazán, hogy mire képes, ha elszáll az agya. Talán azóta se láttunk annyira durva akciójeleneteket, mint amik ebben az alkotásban vannak. Az egyik legmaradandóbb rész az benne, mikor Rambo felpattan egy kocsi hátuljára, majd megragadja az arra erősített, hatalmas fegyvert, és konkrétan cafatjaira lövi az előtte lévő ellenséget.

Sylvester Stallone álláspontját ismerve érthetővé válik, hogy miért a Rambo negyedik része a pályafutásának legjobb akciófilmje, mivel valóban csúcsra járatta benne a filmes erőszakot és brutalitást – kár, hogy a folytatás már nem volt ennyire kielégítő vagy maradandó.

Itt lehet megnézni a 2008-as John Rambo legbrutálisabb jelenetét, de persze csak saját felelősségre, mivel ez már bőven 18+-os tartalom:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás