promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Filmek, amelyekben egyáltalán nem színlelték az élvezeteket
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nyitottnak kell lenni néhány vad dologra, ha az ember úgy dönt, színésznek áll. Azonban ők is csak emberek, így egy szerelmi jelenet megfilmesítéséhez még a legbátrabb és legtekintélyesebb színészeknek is fel kell kötni a nadrágot. Vagy épp ellenkezőleg, inkább levenni. Nos, nézzük, kik tettek így!

Sok filmben valóban megtörtént a szexuális aktus azzal a céllal, hogy a mű hitelessége egy picit se sérüljön. Lars von Trier például több filmjében is szimuláció nélküli jelenetekkel dolgozott, így volt ez például A nimfomániás című filmjében is.

Az ilyen típusú filmes jelenetek kulcsfontosságúak lehetnek a történetben, amelyet az írók és a rendezők igyekeznek a lehető leghitelesebben elmesélni. De hol a határ a valóság és a fantázia között? És meddig lehet elmenni a hitelesség érdekében? Alább mutatunk néhány filmet, amelyekben valóban megtörtént a szexuális aktus forgatás közben. 

A nimfománis - 1. rész (2014)

Lars von Trier kétrészes A nimfomániás című filmje hideget és meleget is kapott bőven a premier körüli időszakban, ugyanis az egész mű - kisebb megszakításokkal - a szexről szól. A szexjeleneteket alapvetően pornószínészekkel forgatták le, és CGI-jal oldották meg, hogy a főszereplők feje a megfelelő testekre kerüljön. A jeleneteket egyébként velük is leforgatták, de a színészek végig ruhában maradtak.

Antikrisztus (2009)

Kisebb felháborodást kavart Lars von Trier 2009-es filmje, az Antikrisztus is. A főszerepben Willem Dafoe és Charlotte Gainsbourg látható, akik egy  házaspárt alakítanak, akik elvesztették gyermeküket. Annak ellenére, hogy egy horrorfilmről van szó, elég sok szexjelenetet sikerült belevinni. A ruha nélküli mutatványok nagy részét ez esetben is pornószínészek alakították, és csak később applikálták a főszereplők fejét a testekre.

Lorca és Dali (2008)

Az élvezet Robert Pattinson arcán talán egy kicsit túlságosan is valósnak tűnhetett a nagyérdemű számára, ami nem véletlen. A színész ugyanis bevallotta, hogy valóban magához nyúlt, hogy elég valósághűvé tegye a jelenetet. Úgy fogalmazott akkor:

„Egyszerűen nem működött a jelenet, amikor úgy csináltam, mintha... szóval kényeztettem magam a kamera előtt".

A szex és Lucia (2001)
Miután Lucia elvesztette barátját, így egy szigeten keres magának menedéket. Itt átengedi magát a pihenésnek, és a lazítókúrnák köszönhetően önmagának is bevallja rejtett vágyait, miközben megismerjük a fiatal pincérnő szerelmi történetét - néhány túlfűtött jelenettel megfűszerezve. Nem csak azt egyébként, hogy a filmben valóban szexeltek, hanem orális kényeztetést is megszemlélhet a közönség, ha éppen erre fájna a foga. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás