promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás Peti órát villantott, kínodban fogsz nevetni az értékén
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tévés celeb és énekes mindenkit meglepett a ketyegőjével.

Puskás Peti színészként, énekesként és műsorvezetőként egyaránt jól ismert a magyar nézők előtt. Egy időben a Jóban Rosszban tévésorozat állandó szereplője volt, a Megasztáros berobbanása után pedig a hazai zenei élet meghatározó alakja lett, de emellett a médiában is gyakran feltűnik, hol játékosként, hol műsorvezetőként vagy zsűritagként.

A 37 éves sztár tavaly nyáron vette el a nála 12 évvel fiatalabb Dallos Bogit, akivel – úgy tűnik – jól kiegészítik egymást. A közösségi médiában a bájos énekesnő tűnik aktívabbnak, de Peti is állandóan tesz arról, nehogy megfeledkezzen róla a közönség.

A magyar celebvilág egyik sztárpárja valószínűleg kiemelkedően jó anyagi körülmények között él, bár idehaza nem szokás látványosan turkálni az ismert emberek zsebeiben. Éppen ezért érdekesek azok a megnyilvánulások, amelyek némi bepillantást engednek a kulisszák mögé.

Ilyen Lakatos Zsolt TikTok-oldala is, amelyben a szakértő az egyes hírességek karóráit veszi górcső alá. Nemrég Zimány Linda svájci ketyegőjéről állapította meg, hogy nagyjából 28 millió forintot ér, ami kétségkívül drága ékszer.

De mi a helyzet Puskás Petivel? Vajon ő mennyire engedi szabadon a gyeplőt? Erre volt kíváncsi a Beszéljünk órákról csatorna egyik követője is, Lakatos Zsolt pedig nem habozott választ adni, amely igencsak meglepőre sikeredett.

A választása arra a Casio MTP-1302PD-2AVEF órára esett, amelyet az X-Faktorban láthattunk a zsűritag kezén. Nehéz volt az azonosítása, előbb a szakértő is Seikónak gondolta, de aztán rájött, hogy a másik ismert japán márka termékéről van szó.

„Ehhez nagyon hasonló volt Manuelen is a Zombi című klipjében. Nagyon minimalista, visszafogott kvarcóráról van szó, bárki megengedheti magának, ugyanis nagyjából 20 ezer forintért meg lehet kapni”

– lombozta le a szenzációra éhes nézőket Lakatos Zsolt.

@beszeljunkorakrol Válasz @s73v386 részére Puskás Peti órája az X-Faktorból egy Casio MTP-1302PD-2AVEF @Beszéljünk órákról #órák #karóra #casio #hírességekórái #puskáspeti #xfaktor Armadilha - Guélcio Smith
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás