promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
KRESZ kvíz: 10-ből 8 ember pislogni fog a rossz válaszok felett, te melyik csoportba tartozol?
Borítókép:  Facebook
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha 10 kérdésből csak 5-re helyes választ tudsz adni, akkor már jobban ismered a KRESZ-t, mint az átlag.

Sokan úgy vannak a KRESZ-szel, hogy csak addig kell megjegyezni, amíg át nem mész a vizsgán. Aztán mikor már a kezükben tartják a jogosítványukat, gondolják, úgyis ismerik a legfontosabb szabályokat, nyugodtan beülhetnek az autóba és nekivághatnak a forgalomnak. Vannak olyanok is, akik az évek során elfelejtenek bizonyos szabályokat a közlekedéssel kapcsolatban, mert nem olyan helyen laknak, ahol mondjuk minden napos, hogy el kell engedni egy villamost, vagy egy szirénázó mentőautót.

Olyan is akad, akinek a vezetéstechnikájával nincsen semmi probléma, de azt már nem tudja, hogy egy kereszteződésben kinek val elsőbbsége, ha van mondjuk egy gyalogos, egy motorkerékpáros, egy kerékpáros, és egy munkagép az adott szituációban.

Most te is tesztelheted magadat és a tudásodat, hogy vajon mennyire jól emlékszel a KRESZ-re. Az alábbi kvízben mindössze 10 kérdésre kell jól válaszolnod. Az alábbi tesztben 10 ábrát látsz majd kereszteződésekről, és el kell dönteni, hogy melyik a helyes áthaladási sorrend. Vigyázz, mert vannak benne beugratósok is, szóval alaposan gondold át a válaszodat!

Hogy ki hogy vezeti az autóját, az most itt egyáltalán nem számít; most csak az számít, hogy ki mennyire ismeri a KRESZ szigorú szabályait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás