promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis úgy ujjongott, mint egy kisgyerek: lezárult egy nehéz időszak, ő lett a Dzsungel királya
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtisnek sikerült az egész országot meglepnie, mindenkit maga mögé utasított.

Sokan furcsán néztek, mikor kiderült, hogy Curtis is szerepel a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, amiben különböző feladatokat kell elvégezniük a hazai hírességeknek, miközben a kolumbiai dzsungel viszontagságainak is ki vannak téve. A rappernek pár éve meggyűlt a baja a drogokkal, így sokan elítélték őt, de egyebek között azért is ment a műsorba, hogy bebizonyítsa az egész országnak: ő nem olyan, mint amilyennek sokan hiszik.

Rengeteg akadályt kellett leküzdenie Curtisnek és a többieknek, miközben a műsorvezetők, Sebestyén Balázs és Vadon Jani leginkább csak jót nevettek rajtuk. A játékosok három héten keresztül „szenvedtek” a kolumbiai dzsungelben, de vasárnap véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen!, és ez egyet jelentett azzal, hogy kihirdették a győztest is – mondani sem kell, hogy sokan meglepődtek.

Sebestyén Balázs az eredményhirdetésnél elmondta, hogy nagyon szoros volt a szavazás, ugyanis Curtis és Frohner Fecó fej-fej mellett haladtak végig, de végül a szavazatok 51,9 százalékával Curtis jött ki győztesen, így ő lett a Dzsungel királya – a rapper gyermeki örömmel az arcán ujjongott a győzelme hallatán, látni lehetett rajta az igazi boldogságot.

Vadon Jani megemlítette, hogy neki is megvolt a véleménye még a műsor előtt Curtisről, de az utóbbi három hétben olyan sokat bizonyított az előadó, hogy már teljesen máshogy vélekedik róla. Ez is jól mutatja, hogy a rappernek sikerült elérnie a célját, és az egész országnak bebizonyította, hogy ő egy erős, humoros karakter, aki már rég felülkerekedett a régi balhéin és az egykori függőségén.

Itt lehet megnézni Curtis győzelmének pillanatait:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás