promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki 50 évesen Brendan Fraser „gyönyörű szerelme”, így néz ki a csodálatos Leslie Mann Az őserdő hőse című csúcsmoziból
Borítókép:  Walt Disney Pictures/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű Leslie Mannt nagyon sok magyar kedvenc színésznőjeként említi.

Ha van a kilencvenes éveknek ikonikus dzsungeles filmje, amolyan ikonikus dzsungeles vígjátéka, akkor az bizony a magyarul Az őserdő hősére fordított alkotás, amelyben elképesztően jó alakítást nyújt a nemrégiben drámai körülmények között visszatért szupersztár, Brendan Fraser, akinek bizony már A múmia-filmek megjelenése előtt is akadt egy-egy nagy dobása. Az 1997-ben készült alkotás ilyen, de simán belevehetnénk ebbe a felsorolásba az 1992-ben készült Kőbunkó című alkotást is.

Az őserdő hőse egy 1960-as években készült rajzfilmből merített ihletet, és bár a film a mozikban messzemenően sikeres volt, a kritikák azért néha odapörköltek neki.

A filmben Brendan Fraser mellett a másik főszereplő Leslie Mann volt, aki nemrégiben töltötte be 50 életévét. A színésznőt rengeteg filmből ismerhetjük, karrierje pedig jónéhány évtizedet felölel. A kilencvenes években olyan csúcsprodukciókkal, Magyarországon messzemenőleg ismert alkotásokkal kezdte, mint Adam Sandler oldalán az Apafej vagy a Kábelbarát, ahol Jim Carrey oldalán tűnt fel. Rengeteg kis szerepben is feltűnt több tucat filmben is, az utóbbi évtized leghíresebb filmje, amelyben játszott a 40 és annyi, amelyben a Hangya sztárjával, Paul Rudd-dal mutatják meg, hogy milyen az élet 40 felett. A film rengeteg pozitív kritikát zsebelt be.

Leslie Mann férje Judd Apatow rendező, akivel még a Kábelbarát forgatásán ismerkedett meg, és 1997-ben össze is házasodtak. Többek között Apatow rendezte a 40 éves szűz és a Felkoppintva című filmeket is.

Így néz ki most Leslie Mann:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás