promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így van most Maya Gold, aki egyszer Majkát is boldoggá tette a takaró alatt
Borítókép:  RTL (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kereken 20 éve történt a nagy és gyors esemény.

Az egykori pornópápa Kovi sajnálkozott már több alkalommal is azon, hogy eltűntek a pornósztárok a világból, de Magyarországról mindenképp. Való igaz, Michelle Wild, Monique Covet vagy Aleska Diamond már rég visszavonultak, és így döntött nagyjából egy évtizede a szépséges Maya Gold is.

Utóbbi Aranyi Mariann néven Cegléden látta meg a napvilágot 1981-ben, és 21 évesen, 2002-ben kezdett el pornózni. A szakmában díjakat is nyert, illetve önéletrajzi könyvet is megjelentetett, de az ő pályája sem tartott egy évtizednél tovább.

Az élete ezen szakaszának lezárulta után Olaszországba költözött, férjhez ment, és 2014-ben gyermeke is született. Az Origo nem sokkal azelőtt megszólaltatta a bankszektorban dolgozó olasz férjet is, aki természetesen ismerte Maya múltját, de sem ő, sem a családja nem ítélte el ezért.

Az ex-pornósztár a hivatalos visszavonulása után még vállalt néhány külföldi sztárvendégeskedést, de aztán inkább a családalapításra koncentrált. Emiatt zárták be a párjával közösen nyitott szexi pubot is másfél év után, mert napi 20 óra mellett nem lehetett a gyermektervezésre összpontosítani.

Maya egyébként a pályája elején összefutott a szintén csak a karrierjét csíráztató, mindössze 23 éves Majkával, bár erre még biztosan sokan emlékeznek. Az ózdi rapper 2002-ben költözött be a Való Világ villájába, ahová a pornószínésznőt is meghívták. Maya bekerült Majka ágyába, de hogy utána mi történt, arról eltérnek a beszámolók.

„Fogta, és elkezdte harapdálni a hasam, a combom, és hozzáért a pisztolyhoz is”

– nyilatkozta utána a férfi, aki szerint még az alsónadrágja sem került le a nagy akció közben. Maya viszont másképp idézte fel a röpke érzéki pillanatokat a life.hu oldalnak:

„Nagyokat sóhajtozott alattam, miközben szinte teljesen meztelenül lovagló ülésben nehezedtem rá. A vágya percről percre erősödött, én pedig egy pillanatra félretettem minden ellenszenvemet, és megszántam őt. Nem szépítem a dolgokat. A paplan alatt kielégítettem őt szájjal, miközben ő halkan nyögdécselt a kéjtől. Nem értem, hogy mire ilyen büszke és nagypofájú. Szinte hozzá sem értem, mire ő elélvezett. Nem irigylem a szeretőit.”

Maya Goldról képek az Origón. KATT ide!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás