Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kopasz-botrány: II. Erzsébet viaszszobráról lekerült a kalap, mindenki ledöbbent a látványon

Kopasz-botrány: II. Erzsébet viaszszobráról lekerült a kalap, mindenki ledöbbent a látványon

Zene, Film & Kultúra

Kopasz-botrány: II. Erzsébet viaszszobráról lekerült a kalap, mindenki ledöbbent a látványon

Zene, Film & Kultúra

Kazár Zalán Kristóf 08:08

A Hamburgban található Panoptikum viaszmúzeumra meglehetősen haragosan figyeltek fel a brit királyi család rajongói, amikor is kiderült a fedetlen igazság, és lekerült az egykori királynő, II. Erzsébet fejéről a kalap.

Szeptember 4-én hunyt el az angol királynő, így az utóbbi egy hónapban a világsajtó éjt nappallá téve szolgáltatja a különböző híreket a családjával történő fejleményekkel kapcsolatban. Tűkön ülve várják a fanatikusok - határozott kivétellel Károlyt és a család többi tagját - Harry herceg könyvét, a Tartalékot, amely január 10-én kerül a polcokra. A hírzaj közepettte felütötte a fejét egy olyan random érdekesség is azonban, ami még az év elején botránkoztatta meg Erzsébet királynő tisztelőit. 

A Panoptikum elnevezésű viaszmúzeumban megtalálható II. Erzsébet megszólalásig hasonló, tökéletesen élethű viaszmása. Egy bökkenővel. Miután egy kíváncsi látogató levette a kalapot a szoborról, a "meztelen" igazsággal találta szembe magát, ugyanis az egykori brit uralkodó fejének a teteje kopasz volt, ami meglehetősen bizarr látványt nyújtott.

A képet megtekintheted ITT. Az eset után azonnal elindultak a találgatások, miszerint szimplán megspórolták az amúgy drága emberi hajat, de múzeum egyik vezetője is megszólalt az ügyben:

Csupán annyi hajat installálunk a szobrokra, amennyi a látogatók által látható helyen van. Ez egy viaszszobor, nem a valódi személy, ezt mindig fontos észben tartani”

Az esetből hamar mém lett, van aki rémálomszerűnek nevezte a képet, de van olyan is, aki csak egyszerűen tisztelenségnek tartja az esetet.

Borítókép: YouTube.com/RoyalFamilyLive (thumbnail)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria