promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: 10 nagyon különleges, csodálatos magyar keresztnév, de vajon férfiak vagy nők viselik-e? A válaszok meglepőek lehetnek
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meglepő lesz majd a kvíz vége, amikor meglátjátok, hogy hány pontotok van.

Minden évben kijön egy lista, amelyen felsorolják azokat a neveket, amelyeket mostantól lehet adni a gyerkőcöknek, és minden évben nagyon sokan furán néznek, amikor a nagyon friss lajstrom a szemük elé téved, hiszen azokon rendkívül sok új is akad. Elképesztő, megdöbbentő és zavarbaejtő mindaz, amit ezeken a listákon látni szoktunk, és persze csodálatos ámulatba ejtő és parádés is. Hiszen az egész jórészt ízlés dolga, valaki ezt szereti, valaki pedig éppen az ellenkezőjét.

A 2020-as év hatalmas dobásairól már volt szó, éppúgy az ősi, akár ezeréves magyar nevekről is, most elővettünk egy olyan lajstromot, amely még 2018 elején látott napvilágot, és egészen megdöbbentő neveket tartalmaz. Most random válogattunk neveket egy hatalmas adatbázisból, hogy rákérdezzünk nálatok, vajon tudjátok-e, hogy ezeket a magyar neveket éppen férfiaknak vagy nőknek adták, adják-e.

Csupán 10 név esetében kell majd kiválasztani a helyes megoldásokat. Ne feledjétek, a játék időre megy, így nem biztos, hogy minden kérdésnél nagyon sok időtők lesz megválaszolni a helyes választ.

Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás