promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: így néz ki 45 évesen az Életrevalók dúskeblű, vörös titkárnője, aki nem csak Omar Sy-t bolondította meg
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű francia színésznő még 45 évesen is képes megbabonázni.

2011-ben mutatták be minden idők egyik legjobb francia filmjét, az Életrevalók-at, ami sajnos azóta egy amerikai feldolgozást is kapott Kevin Harttal és Bryan Cranstonnal a főszerepben. A történet alapja nem fikció, hiszen megtörtént eseményeken alapszik, amiről egy dokumentumfilm is készült 2004-ben, erre figyeltek fel az Életrevalók rendezői, Olivier Nakache és Éric Toledano. Így született az Omar Sy és François Cluzet főszereplésével készült dráma-vígjáték, ami 2011-ben kulturális jelenséggé vált Franciaországban.

Ez a megkerülhetetlen alkotás egy afroamerikai, nyomorúságos körülmények között élő férfi, és egy mozgássérült, gazdag, francia arisztokrata igaz barátságát mutatja be. A történet szerint az ejtőernyős baleset után tolószékbe kerülő gazdag arisztokrata, Philippe (François Cluzet) felfogadja otthoni segítőnek a külvárosi gettóból jött Driss-t (Omar Sy). Azt az embert, aki most szabadult a börtönből, és talán a legkevésbé alkalmas a feladatra. Két világ találkozik és ismeri meg egymást, és az őrült, vicces és meghatározó közös élmények nyomán kapcsolatukból meglepetésszerűen barátság lesz, amely szinte érinthetetlenné teszi őket a külvilág számára.

A filmben jobbnál jobb színészeket láthatunk, köztük Audrey Fleurot-ot, aki Phillippe szemrevaló titkárnőjét játszotta. A gyönyörű színésznő 34 éves volt, mikor a film készült, és most, 45 évesen sincs oka panaszra; továbbra is szemkápráztatóan néz ki. Nem csoda, hogy a filmben Driss is megpróbálta felszedni őt már a legelső találkozásukkor, de mint tudjuk, ez bizonyos okok miatt nem sikerült neki.

Audrey Fleurot az Életrevalók mellett olyan produkciókban játszott, mint az Éjfélkor Párizsban, a Nathalie msásodik élete, az Anyák napja, vagy az Elváltak klubja. Évek óta boldog párkapcsolatban él a színész-rendező Djibril Glissanttal; 2015 novemberében adott életet első gyermekének, aki a Lou nevet kapta.

Így néz ki most Audrey Fleurot:

(Fotók: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás