promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Virág feneke nagyobb szenzáció, mint hogy novemberben indul a Való Világ 11. évada
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

VV Virág fenékfotója után rögtön jött a nagy bejelentés a Való Világ 11-ről.

Nem kell már sokáig várni, hogy kinyíljanak a luxusbörtön kapui, és újra olyanokkal teljen meg a Való Világ villája, akik valóságshow révén akarnak ismertségre és pénzre szert tenni. A Való Világ 11. évadára való jelentkezést az előző széria győztesével, VV Viviennel reklámozták, akinek szövege azóta is kísérti a televízió nézőket.

„Ne maradj csöves kukorica!”

Az új évad szereplői november 20-án fognak beköltözni a villába, ezt az adást aznap este 21 órától láthatjuk majd az RTL II-n. A játékosoknak a legkülönfélébb feladatokban kell helytállniuk majd, valamint meg kell kedveltetniük magukat a nézőkkel, hiszen idén is az ő kezükben lesz a villalakók sorsa; azonban a nézők az eseményeket is nagyban irányíthatják majd, hiszen több játék és próbatétel a szavazások segítségével kerül kiválasztásra.

A Való Világ 11. évadának győztese 36 millió forinttal lesz gazdagabb. A műsor házigazdái Nádai Anikó és Puskás Peti lesznek.

[[cikk]]

Bár a 10. évadot Vivien nyerte meg, a szezon legismertebb szereplője kétségkívül VV Virág volt, aki valószínűleg többet szexelt, mint az eddigi villalakók összesen. A hancúrozásai miatt népszerűségre szert tevő lány a Való Világ után szerepet kapott az Éjjel-nappal Budapestben, indult az X-faktor 10. évadában, de saját videoklipet is készített.

A VV 11 indulásának bejelentése előtt Virág egy hamisítatlan villantós posztot rakott ki a közösségi oldalára, amin ezúttal a formás feneke a főszereplő. Virág a hosszú hétvégét a családjával és wellnessezéssel töltötte, valahol a Balatonon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás