promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Henry Cavill végleg kilépett: otthagyja a szerepet
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Henry Cavill döntése sokkolta a rajongókat, de máris megvan az utódja.

Henry Cavill egyik nap boldoggá teszi, másik nap pedig sokkolja a rajongóit. A színész nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy vissztér Supermanként a DC Filmes Univerzumában, és ezt a Black Adam stáblistás jelenete is megerősítette. Az Igazság Ligája óta ez volt az első DC-produkció, amiben Cavill magára öltötte a piros köpenyt, és mondani sem kell, őrületes reakciókat váltott ki a nézőkből az ő felbukkanása.

Azonban a jó hírt rögtön egy rossz követte: a Netflix berendelte a The Witcher, azaz a Vaják 4. évadát, amiben már nem Henry Cavill fogja alakítani Ríviai Geraltot. Nem is kellett sokat várni a színész kommentáljára:

„Ríviai Geraltként rengeteg szörnnyel és kalanddal találkoztam, ám a 4. évadra leteszem a medálomat és kardomat. Helyettem a fantasztikus Liam Hemsworth ölti majd magára a Fehér Farkas ruházatát. Az irodalom sok nagyszerű karakteréhez hasonlóan úgy adom át a stafétát, hogy nagyra értékelem azt az időt, amit Geralttal tölthettem, és izgatottan várom, hogy formálja majd meg Liam ezt a lenyűgöző embert. Kedves uram, Liam, ez a karakter tele van mélységgel, leljed örömöd abban, hogy fejest ugrasz majd benne, és felfedezheted, mi mindent találhatsz majd a mélyén”

Chris Hemsworth öccse, Liam nagy Vaják-rajongónak vallja magát, épp ezért örömmel fogadta a felkérést, hogy ő vigye tovább Geralt karakterét. A színész nem titkolja, hogy nagy rajongója Henry Cavillnek, és komoly kihívásnak tartja, hogy a nyomdokaiba lépjen, de mindent meg fog tenni, hogy tovább színesítse a karaktert, és növelje a sorozat népszerűségét.

Biztostra vehetjük, hogy Henry Cavill Superman miatt hagyta ott a Vajákot, hiszen nem lenne könnyű két ekkora univerzumban helytállnia.Tekintve, hogy a DC és a Warner több produkcióban is számít a kryptoni hősre, teljesen érthető, hogy a színésznek választania kellett. Cavill a Vaják 2023-ban érkező 3. évadában fogja utoljára eljátszani Ríviai Geraltot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás