promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sorsdöntő csapás éri a brit királyi családot? Harry herceg felfedte azt, amire a fél világ várt
Borítókép:  Simon Dawson/WPA-Pool/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy ami késett, az csak késett, de hamarosan megérkezik.

Az elmúlt időszakban nagyon fontos játék kezdődött az idővel Harry herceget és Meghan Markle-t érintően. II. Erzsébet halála és III. Károly trónra kerülése nagyon sok projektjüket megváltoztatta, de legalábbis arra ösztönözte őket, hogy a tartalmat, a mondanivalót és a végkövetkeztetéseket illetően meglehet, hogy mindenen finomítani kell.

A Netflixen például egy dokumentumfilmsorozatuk indult volna, amelyből rengeteg titkot tudhattunk volna meg a brit királyi családról is a két főszereplő szemszögéből. Korábban komoly vádak is érték Meghan Markle-t azt illetően is, hogy igazából minden percben megpróbál információkat gyűjteni a nyilvánosságnak. II. Erzsébet halálakor rendezett gyászidőszakban például készült róla egy olyan fotó, amelyen sokan egy hangfelvevőt szúrtak ki a ruhája alatt, amikor éppen Vilmos herceggel és Katalinnal találkoztak. Természetesen a feltételezéseket többen is cáfolták.

A másik nagy ígéret Harry herceg önéletrajzi ihletettségű könyve volt, amely a fél világot lázban tartja már hónapok óta. Korábbra ígérték a megjelenést, de végül 2023 januárjában jelenik meg majd a könyv, amelynek most felfedték a címét és a borítóját is. Már tudjuk a könyv mottóját is, amely részben előrevetíti, hogy talán újra nagy botrányok jöhetnek majd a brit királyi családban, ha ez a könyv a nyilvánosság elé kerül. Márpedig a kiadó, a Penguin Random House már a pontos dátumot is megmondta, január 10-én kerül majd a könyv a boltok polcaira és a webáruházak digitális tereibe.

Első körben 16 nyelven jelenik majd meg, és Spare címre hallgat majd, amit leginkább Tartalék címmel fordíthatunk át magyarra. A könyvet a kiadó nyers és rendíthetetlen őszinte könyvként reklámozza, amely tele lesz majd kinyilatkoztatással is.

Íme a borító:

(via 24.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás