promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Creed 3 első előzetese felvet egy fontos kérdést: Rocky nélkül van értelme egyáltalán ennek a szériának?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rocky Balboa kimarad a Creed 3-ból, ami még így is egy izgalmas filmnek tűnik.

2015-ben a Creed című film hatalmas meglepetést okozott a közönségnek, hiszen nemcsak a Sylvester Stallone által alakított Rocky Balboa visszatérését kaptuk meg benne, hanem egy kifejezetten remek bokszolós drámát is. Miután 2018-ban kijött a második rész, tudni lehetett, hogy Sly már nem tér vissza a folytatásra, örökre búcsút int Rocky karakterének, ez pedig nagyon elszomorította a rajongókat.

A Creedet alakító Michael B. Jordan ennek ellenére eltökélte, hogy megcsinálja a széria harmadik részét, ráadásul ő maga rendezi, mivel különleges kötődést érez a projekthez. Egyesek nagyon rossz ötletnek tartották, hogy Rocky nélkül jön a folytatás, hiszen akármennyire is próbál megállni a saját lábán a Creed-széria, ez akkor is Rocky története marad – hamarosan kiderül, ezt mennyire sikerült levetkőzniük a Creed 3 készítőinek.

Megérkezett a Creed 3 első előzetese, amiben Adonis Creed látszólag boldog családi életet él, nagyon sikeres és nagyjából ugyanaz történik vele, mint annak idején Rockyval: belekényelmesedik az életébe – de ekkor feltűnik egy ismerős arc a múltból, aki hosszú ideig börtönben ült, most pedig mindent megtesz azért, hogy a szabadulása után megkapja azokat a dolgokat, amikről a bent töltött évek alatt lemaradt.

Adonis Creed élete eddigi talán legfontosabb csatáját fogja vívni a Jonathan Majors által alakított Damian Andersonnal, akinek az ütéseiben a düh, a bizonyítási vágy és a csalódottság egyesül, így nagyon veszélyes ellenfélnek számít a ringben, és azon kívül is.

Az biztos, hogy a 2023. március 3-án érkező Creed 3 első előzetese nagyon hatásos lett, hiszen érezni benne a tétet és a feszültséget, de sajnos Rocky hiányát is, aki mindig a Creed-széria dobogó szíve volt, szóval egyelőre még kérdéses, hogy fog-e működni nélküle a film – itt lehet megnézni a trailert:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás