promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris megvan az X-faktor új nyertese?
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még el sem indult az élő műsor, de máris kiderült volna, ki lesz az X-faktor idei győztese?

Kialakult az X-faktor 11. évadának élő műsoros mezőnye: a mentorház szombati adásában Gáspár Laci és ByeAlex választotta ki azt a 2-2 embert, aki a csapatát fogja erősíteni, vasárnap pedig Herceg Erika és Puskás Peti versenyzői közül kerültek ki a legjobbak, akik mostantól az X-faktor színpadán bizonyíthatnak hétről-hétre. Természetesen ezek az adások sem voltak izgalomtól és feszültségtől mentesek, ugyanis miután mind a négy mentor kiválasztotta a 2-2 versenyzőjét, dönteniük kellett, hogy melyik lesz még az a 4 versenyző, akiket beledobtak a közösbe, és esélyt kaphatnak még az élő műsorban.

Herceg Erika csapatában, egyenes ágon továbbjutott Bodrogi Enikő és a Synergy, Puskás Peti pedig Boros Marcit és Kiss Kevint vitte magával. Miután Kevin előadta a produkcióját, elhangzott egy merész mondat:

„Nálam van a győztes?”

- tette fel a kérdést Puskás Peti, és nem ő volt az egyetlen, aki elégedett volt Kevin teljesítményével, Gáspár Laci is nagy formának tartja a srácot, Herceg Erika pedig úgy érzi, hogy ő a „Joker a pakliban”.

Persze nem csak Petinek vannak erős versenyzői, Herceg Erika is ütős csapattal vágott neki a mentorháznak. Már Lakatos Liliána produkciója után egyértelművé vált a mentorok számára, hogy Herceg Erika milyen erős énekeseket válogatott össze. Az énekesnő ekkor elárulta, ő úgy érzi, mindezidáig nem ismerték el őt mentortársai.

„Nála nincs jobb énekesed!”

 - mondta ByeAlex.

[[v2]]

A produkciók után aztán jött a végső döntés, hogy melyik négy versenyző kapjon még esélyt a műsorban. Ezen a ponton veszett össze Gáspár Laci és Herceg Erika, ugyanis mindketten le akartak csapni Sophiára. Peti és Alex is próbálták békíteni mentortársaikat.

Miután megszületett a döntés, és bejelentették, kik jutottak még tovább az élő műsorba, a kiesett versenyzők közül volt olyan, aki kemény szavakkal távozott a mentorházból. Fülöp Denisa pedig igazságtalannak tartja a mentorok döntését.

„Van, akinek nincs itt a helye”

- mondta összetörten a versenyző.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás