promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károlynak álcázta magát, úgy szökött meg - azóta is ezen nevet a világ
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Károly arcát viselte, mikor megszökött.​

Rowan Atkinson külön meghívást kapott annak idején Károly herceg és Kamilla esküvőjére, pedig a komikus színész korábban olyanokat tett Mr. Beanként, amelyekkel akár meg is sérthette volna az akkori trónörököst. A ma már III. Károly néven uralkodó brit királyból ugyanis többször is gúnyt űztek a legendás angol sorozatban, és olyanra is volt példa, amikor Diana hercegnével együtt le is fejezték.

Egy másik epizódban Mr. Bean olyan helyzetbe került, hogy menekülnie kellett, és hogy ne ismerje fel senki, Károlynak álcázta magát. A Hair by Mr. Bean of London, ami magyarul a Mr. Bean, a londoni hajszobrász címet viselő epizódban Rowan Atkinson hajvágásra megy az egyik szalonba, és mikor a fodrász megkérdezi tőle, hogy milyen típusú frizurát szeretne, határozottan rámutat Károly arcképére. Lehet, sokaknak fel sem tűnt egyébként, hogy Mr. Beannek pontosan olyan frizurája volt a sorozatban, mint annak idején Károlynak.

Később a fodrász több telefont is kap, ami miatt nem tud foglalkozni a kuncsaftokkal. Bean rögtön kap a lehetőségen, hogy könnyű pénzhez jusson, és elhatározza, hogy ő fogja levágni a vendégek haját. Csak hát jól ismerjük a karaktert, aki csak kárt okoz minden tettével, és ez ebben a szituációban sincs másképp. Először is véletlenül levágja egy férfi régóta növesztett copfját, majd egy kisfiúnak egészen extravagáns frizurát készít, ami természetesen felháborítja az anyját. Egy idősebb, nem igen jól látó férfinek pedig borotvahabbal próbálja meg visszaragasztani a parókáját, amit előtte kis híján bedarált a hajnyíró.

A vendégek teljesen kiakadtak, és panaszt is tettek a szalon üzemeltetőjénél, aki nem érti az egészet, hiszen nem is látta, mi történt, amíg ő telefonált. A vita közben Mr. Bean kihasználja a lehetőséget, hogy senki se figyel rá, és Károly arcképével a fejét kislisszol az utcára. Az álca szemlátomást jól sikerült, ugyanis a rosszul látó férfi még meg is hajol előtte, mert azt hiszi, hogy valóban Károly áll előtte.

Ha szeretnél egy jót nevetni, akkor nézd meg a szóban forgó jelenetet az alábbi videóban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás