promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Micsoda változás: így néz ki most a Logan fiatal sztárja, aki Hugh Jackman mellett aprította a gonoszokat
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dafne Keen a Logan - Farkas című filmmel robbant be a köztudatba, és azóta is a lábai előtt hever Hollywood.

2017-ben könnyes búcsút kellett vennünk az X-Men-szériából ismert Farkastól, akit egészen 2000 óta alakított Hugh Jackman. A színész mindent beleadott a Logan - Farkas című filmbe, hogy méltó legyen az utolsó kalandja a karakterként, mégis szinte ellopta tőle a show-t a lányát megtestesítő, akkor még csak 12 éves Dafne Keen – de nem baj, hiszen Hugh Jackman hamarosan visszatér Farkasként, szóval mégse utoljára láthattuk őt a szerepben:

Dafne Keen annyira jó volt a Logan - Farkas című mesterműben, hogy a bemutató után Hollywoodban szinte mindenki rá szegezte a tekintetét, ő pedig jobbnál jobb projektek közül választhatott, hogy tovább építse a pályafutását. Végül Az Úr sötét anyagai című, nagy sikerű HBO-s sorozatot vállalta el, aminek decemberben érkezik a következő, és egyben utolsó évada – szóval ismét válogathat majd a színésznő, hogy merre halad tovább.

Az IMDb adatlapja alapján jelenleg nincs betervezve következő film/sorozat Dafne Keennek, de a rajongói legnagyobb örömére viszonylag aktív a 17 éves színésznő Instagramon, így időnként elárulja pár fotóval, hogy éppen mi történik vele. Nemrég például Olaszországba utazott, a felvételeken pedig mindenki láthatta, hogy mennyit nőtt az elmúlt 5 évben – szinte alig lehet ráismerni.

Szinte biztos, hogy a Madridban született Dafne Keen is igazi szupersztár lesz majd a későbbiekben, szóval érdemes figyelni a további pályafutását – sőt, lehet, hogy ő is feltűnik majd Hugh Jackman mellett a Deadpool folytatásában.

Így néz ki manapság Dafne Keen:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás