promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
50 Cent fia aprópénznek tart 2,9 millió forintot, 25 évesen is kapja a gyerektartási zsebpénzt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A pénz valójában sosem a lényeg.

A pénz mögött általában mindig van valami: akkor szoktunk a pénzzel jönni, ha úgy érezzük, máskülönben nem tudnánk kapcsolatot alkotni a másik féllel. Erre a viselkedésre mindenki képes, és független attól, hogy épp királyi sarj vagy egy népszerű amerikai rapper, illetve egy teljesen egyszerű, hétköznapi személy.

Károly király és Harry herceg után, - vagy inkább velük párhuzamosan -, Amerikában ott van még egy nem felhőtlen apa-fia kapcsolat: 50 Cent és a 25 éves fia, Marquise Jackson. A rapper legidősebb fia az elmúlt napokban beszélt a nem éppen boldog családi életről, ami főleg abból áll, hogy mennyire feszült és idegen a viszony közte és az apja között. Ott említette meg, hogy a gyerektartási pénz, amit az apja fizetett az anyjának, havi 6700 dollár volt és nem mindig volt elég. Ezért a kijelentéséért kapott a fiú hideget és meleget.

Talán épp ezért, a minap Marquise a hivatalos Instagram oldalára osztott meg egy képet, amin pár darab pénzből rakta ki a „jogosult szót", de mégis a kép alatti szöveg az, ami a legjobban üt:

„Mivel azt hiszitek, 6700 dollár olyan sok pénz, valaki mondja meg a fateromnak, hogy fizetek neki ennyit, ha eltölt velem 24 órát, és megtehetünk mindent, amit gyerekként szerettem volna”

Ha igazán megnézzük a képen ülő 25 éves fiút, akkor a szemein keresztül látjuk azt, hogy eme beszólásai mögött mennyi fájdalom húzódik meg. Hogy tényleg nem csak a pénz a kérdés, ahogy el is mondta a fent említett interjúban is, hogy valójában sosem az anyagi kérdés volt a legfontosabb az ő szemszögéből, hanem az, hogy ugyanúgy lehessen egy apja, mint bárki másnak is.

„Noha tisztában vagyok vele, hogy egy találkozó nem tudja helyrehozni a kapcsolatunkat, de békülni szeretnék  Bármikor készen állok egy közös találkozóra, és főleg azért, mert szeretném megérteni az apám nézőpontját. Nekem valójában sosem a pénz volt a lényeg, hanem a kapcsolatunk helyrehozatala, hiszen mégis csak az apám”

- mondta el 50 Cent legidősebb fia TMZ-nek.

50 Cent erre csak kiposztolt egy jelenetet a Power című sorozatból: a képkockán épp az a jelenet van, amikor a rapper által játszó karakter lelövi a saját fiát. A bejegyzés alá azt írta, hogy „nincs szükség leírásra."

Október 14-én Marquise újraközölte az Instagram oldalán az apja egyik képét, ami az újonnan felkerült rapper videójából van kivágva: éppen egy kádban ül szivarral a szájában, és azt kérdezi, hogy „egy 25 évesnek miért kell még gyerektartási pénz?" Marquise még sem a feltett kérdésre válaszol, hanem megköszöni, hogy életében először az apja posztolt a születésnapján egy képet, mert állítólag amióta az eszét tudja, 50 Cent sosem köszöntötte fel őt. Az egész online üzengetést a Pagesix hozta le nem is olyan régen.

Vajon mi kell ahhoz, hogy egy apa ne törődjön a fiával? Vajon mi kellett ahhoz, hogy látszólag kihaljanak az érzelmek? Miféle gyerekkor lehet a 25 éves fiú hátamögött, és vajon mi húzódhat meg valójában a szíve mélyén 50 Centben, amikor először látta és hallotta a saját fia szavait? Ki lehet zárni valakit végleg az életünkből?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás