promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drasztikus változások az RTL Klubon, több műsort is levesznek a képernyőről
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több RTL-es műsor is repülni fog a napokban.

Komoly változások lesznek a napokban az RTL Klubon. Ahogy azt már az alábbi cikkben is megemlítettük, ezen a héten szombaton és vasárnap is lesz X-faktor. Ez azt jelenti, hogy a csatorna a mentorházas fordulót már nem osztja el két hétvégére, hanem inkább ledarálják kettő egymást követő napon, és következő héten már az első élő showt láthatjuk.

Azonban nem ez lesz az egyetlen változás, amit mostanában tapasztalni fognak a nézők: október 17-én, hétfőn ugyanis elindul a Celeb vagyok, ments ki innen! új évada, amit minden hétköznap 21 órakor, hétvégente pedig 19 órakor láthatunk.

Ez azt jelenti, hogy mostantól szombat esténként el fog maradni a Fókusz Plusz, és a Celeb vagyok után rögtön az X-faktor fog következni, vasárnap pedig elmaradnak a Tehetség első látásra adásai. Utóbbi miatt egyáltalán nem kár, hiszen a nézettségi adatokból tisztán látszik, hogy Istenes Bence új műsora majdhogynem a kutyát sem érdekli, minden egyes héten rossz nézettséggel fut. Hogy aztán a határozatlan időre szóló szünet után az RTL Klub tovább fogja-e erőltetni, azt nem tudni, de szinte biztos, hogy új adások nem fognak készülni belőle.

A Tehetség első látásra azonban már most hétvégén sem lesz képernyőn, ugyanis a vasárnapi X-faktor rögtön az esti Híradó után fog következni, emiatt pedig nem is fog olyan sokáig tartani, mint szombaton: első nap 23:15-kor, második nap pedig 22:30-kor lesz vége.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás