promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hulk Hogan csúcsbombázó szőke lányának még a bugyija is kilógott a tengerparton, elképesztő fotók kerültek fel az internetre
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Brooke Hogan elképesztően szexin nézett ki a tengerparton.

Hulk Hogan máig az egyik sarokpontja a nyolcvanas és kilencvenes évek felpörgő popkultúrájának, a bajszos pankrátor elemei erővel tört be a médiába, ott peig örök nyomot hagyott izomrengetegével, csakúgy, mint Arnold Scwarzenegger vagy éppen Sylvester Stallone. Ám Hulk Hogan népszerűsége inkább abból táplálkozott, hogy kinézetéhez képest általában azért olyan szerepeket kapott, amelyek kicsit rácáfoltak minden sztereotípiára, illetve volt egy kisebb feszültség a karakter és a megjelenő színész között. De Hulk Hogan-nak minden jól állt.

A pankrátor ma is olyan életet él, hogy nagyon sokszor szerepel a különböző sajtórogánumokban, bár Magyarországon már kevesebbet hallunk róla, csakúgy, mint nem úgy gyönyörű lányáról, aki az Amerikai Egyesült Államokban, aki apja és anyja hagyományait olvasztotta egybe. A 34 éves Brooke Hogan szinte a sport és a média világában éli mindennapjait, igazából rengeteg dologgal foglalkozik. Profi birkózó, aki karrierjét modellként kezdte, majd később kipróbálta magát a swobizniszben is, megmerítkezett a televíziós műsorok világában, méghozzá műsorvezetőként.

Majd később már a YouTube-on láthattuk őt megannyi klipben, hiszen énekesnői babérokra tört. Brooke Hogan az Instagram-on is megtalálható, sokszor pedig meglehetősen pikáns képekkel örvendezteti meg rajongóit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás