promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Észveszejtő szépség: így néz ki a szívtipró Facundo Arana ritkán látható felesége
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az argentin szupersztér idén lett 50 éves, még 2012-ben kötötte össze életét a gyönyörű modellel, Maria Susinivel.

Valószínűleg kilencvenes évek végén és a kétezres évek elején ha megkérdezték volna a magyarokat, hogy ki a világ elsőszámú jóképű színésze, tuti, hogy a Top3-ban lett volna a Vad angyal sorozat főszereplője, Facundo Arana.

Aki most visszatért Magyarországra, hogy részt vehessen a TV2 nagysikerű táncos vetélkedőjének, a Dancing with The Stars harmadik etapjának zsűrijébe fog majd beülni. A jóképű szappanoperasztár amúgy idén töltötte be az 50. életévét.

De Facundo Arana sármja csak még ikonikusabb lett az évek alatt. A Vad angyal című sorozatban alakította az ikonikus férfi főszerepet, ő volt Ivo Di Carlo. A telenovella elképesztő nemzetközi siker volt, több mint 80 országban játszották még a kilencvenes évek végén, a kétezres évek elején. A szériából végül 270 rész készült el. A színész amúgy egy német származású nemesi családból érkezik, ő maga Madridban járt elitiskolába. Arana végül sokadik meghallgatásra kapta meg a híres szerepet a Vad angyal című nagysikerű szappanoperában.

És hogy ki a sztár kedvese?

Facundo Arana 2007-ben találta meg élete párját, Maria Susiniért, akivel azóta is együtt vannak, a gyönyörű modellel pedig 2012-ben össze is házasodtak. Maria Susini fent van az Instagram-on is, ahol be is tudjátok követni a gyönyörű modellt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás