promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Király Viktor a kamerák előtt akadt ki, egyáltalán nem erre számított
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Király Viktor „luxusbánásmódot” várt az Ázsia Expresszben, kicsit mellélőtt.

Október 10-én elindult az Ázsia Expressz új évada a TV2-n. Azt már Gáspár Győző is elmondta – abban az interjúban, amit mi is megírtunk –, hogy elvállalta feleségével, Beával ezt a valóságshow műsort, így nem volt meglepő senkinek, amikor Győző ott virított a képernyőn. Beát enyhén szólva meglepte a férje, és ennek hangot is adott, amikor a celeburaság egyből, mindenféle dráma nélkül felült a tevére helyette.

Nemazalány is benne van a műsorban a párjával, és már az első adásban is maradandót alkotott: az énekesnő bizony elfelejtett a világos pólója alá melltartót venni, így a rohanásban és a tele emberekkel lévő part részen próbálta folyamatosan elrejteni a zavartságát. De talán megtanulta, ha nem is magától, hanem a sok kendős és zárt ruhákba bújt nőktől, hogy itt, ezeken a helyeken igen is venni kell melltartót.

A Király család, Király Viktor és Király Linda is útrakelt nagy bőröndökkel, és már ott legszívesebben hazamentek volna, amikor a stábtagok kirakták őket a sivatag közepén a csomagjaikkal, hogy akkor sétáljatok. Az énekes nem is rejtette véka alá a véleményét és csalódottságát a kamerák előtt.

„Én arra nem gondoltam volna, hogy olyan szinten nem lesz együttérző ez a műsor, hogy pont az a feladat, hogy a negyvenkilós bőrönddel menj nem t’om, hány kilométert, közben találd meg, és akkor érj egy célt”

– majd hozzátette, hogy ő azt hitte, hogy majd valahol kirakják őket, lepakolhatják valahol a táskáikat, és aztán kezdődik a verseny.

A mellette ülő testvérén, Lindán viszont látszik, hogy annyira azért ő nem lepődött meg az egész szituáció alakulásán úgy, mint az öccse. Vajon ezek után mennyire lesznek ügyesek és kitartóak, és hogyan fogják bírni a valódi, vérremenő nomádságot? Bár lehet, hogy az első négyben nem voltak most benne, de nem is lettek utolsók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás