promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megpecsételődött a sorsuk: itt a szomorú igazság Meghan Markle és Harry herceg kapcsolatáról
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szakértők nyilatkoztak a sussexiekről.

Az utóbbi időben még jobban foglalkoztatja a médiát Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata, hiszen sok újságíró is úgy gondolja, hogy ez lehet a kulcs ahhoz, hogy megérthessük a brit királyi családon belüli konfliktusokat. Amióta pedig III. Károly került a trónra még több szakértő kerül elő, hogy elmondhassa véleményét a kialakult helyzetről, sokan pedig egyenesen olyan megszólalásokkal állnak elénk, amelyek bennfentes információkon alapulnak. Korábban még egy lehetséges szakítás forgatókönyve is napvilágot látott, de ez később pletykának bizonyult.

Tom Bower királyi újságíró szerint szomorú az ok, amiért Harry herceg ennyire nagyon ragaszkodik Meghan Markle-höz. Szerinte Harry herceg egy igazi megmentőt lát szerelmében, hiszen ő az egyetlen személy az életében, aki nem okozott még csalódást neki. Hiszen a herceg élete traumák sorából áll, még édesanyja tragikus elvesztését sem tudta feldolgozni, édesapjának, Károlynak pedig nem tud megbocsájtani a feltételezett félrelépéseiért

- írja a PageSix-re hivatkozva a Cosmopolitan.

Ezek a traumák pedig nagyon erős bélyeget hagytak Harry életén, és csak egy olyan ember menthette meg, aki folytonos törődést és odafigyelést nyújt számára. Meghan Markle pedig megadja neki ezt, tehát már akkor megpecsételődött a sorsuk majdhogynem, amikor először találkoztak. A szakértő egyéb érdekességek mellett arról is beszél, hogy lehetséges, Meghan nélkül egy igazi lelki roncs lenne a herceg, ám az egykori színésznő jött, és megmentette őt. Tom Bower azt a témát is érinti, hogy szerinte Harry már korábban is gondolkodott arról, hogy valamelyest kilép a királyi család kötelékéből, ám erre egyedül nem vállalkozott.

Amikor azonban betoppant az életébe Meghan, könnyebben tudott már hátat fordítani a királyi családi létből fakadó kötelességeinek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás