promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még a fekete bugyija is kilógott a ruha alól? Tiniálmaink punkhercegnője, Avril Lavigne halloweeni jelmeze maga a csoda
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Avril elképesztő jelmezt öltött, amely nem sokat takart.

Avril Lavigne nemrégiben lett 38 éves, és mióta az új pasijával van együtt, egyértelműen kivirágzott. A punkrock világ elsőszámú énekesnője, mondhatni királynője az utóbbi időben egy gigahosszúságú turnén vesz részt, de eközben az Instagram-oldaláról sem feledkezik meg, hiszen elképesztően forró fotókat kapunk tőle rendszeresen. A képek pedig figyelmeztetnek is minket egy nagyon fontos és közelgő dologra, Halloweenra, amely egyre népszerűbb már Magyarországon is.

Avril szokatlan jelmezt választott, a ruhája szinte teljesen átlátszó, majdhogynem mindent megmutat nekünk diszkréten. Az új képekkel párhuzamosan pedig újból elkezdődött a pletyka az interneten egy régi összeesküvés-elméletről, amely döbbenetes módon hangzik. Valószínűleg kevesen tudják, de a konteók univerzuma nemcsak a földönkívüliekkel, politikával és csupa náci elmélettel van tele,

de énekesnőkre és énekesekre is gyártanak efféle teóriákat a rajongók. Beyonce-ról például egyes körökben az az öszeesküvés-elmélet tartja magát, hogy igazából egy klón.

Avrilről pedig az, hogy igazából már a 2000-es évek elején elhunyt, és csupán egy dublőre helyettesíti őt. A legnagyobb bizonyítékot pedig abban látják a teória kiötlői, hogy Avril egy-egy számában vagy albumcímében elrejtett erre vonatkozó utalásokat, és akik olvasnak a sorok között, azok bizony nem maradnak le erről sem. Az elmélet legfőbb állítói szerint az Under my Skin (A bőröm alatt) nevet viselő album erről az átváltozásról szól. Évről évre felkapják ezt, és úgy tűnik ebben az évben, év vége felé kezdett újra népszerű útjába az elképesztő összeesküvés-elmélet, amikor ilyen fotókat posztolt az énekesnő.

A szexi képekért még párat lapoznotok kell a galériában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás