promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Super Mario új életre kelt, és már magyarul is tud beszélni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Super Mario Bros.: A film első előzetese az egész internetet meglepte.

Mario (vagy ahogy sokan hívják: Super Mario) minden idők egyik legismertebb és legikonikusabb videójáték-karaktere, hiszen talán nincs is olyan ember a világon, aki ne ismerné a Nintendo piros pulcsis, bajuszos vízvezetékszerelőjét, aki gombát eszik és teknősöket tapos – akármennyire is furcsán hangzik ez, mégis igaz.

Mi sem bizonyítja jobban Super Mario népszerűségét, hogy már 1981 óta jelen van a popkultúrában, ráadásul manapság is elképesztő összegeket fizetnek érte:

Pár hónapja kiderült, hogy a Minyonok mögött álló stúdió, az Illumination, illetve a Nintendo összefogott, hogy egy animációs filmet készítsenek Super Mario főszereplésével. Sőt, azt is elárulták, hogy a Jurassic World és A galaxis őrzői sztárja, Chris Pratt fogja kölcsönözni a hangját, de a rajongók elég vegyes érzelmekkel fogadták a hírt, hiszen Hollywood legutóbb 1993-ban vette elő a karaktert egy élőszereplős, rettenetesen pocsék film erejéig, de annak nem lett jó vége.

Most megérkezett a Super Mario Bros.: A film első előzetese, ami felfedte, hogyan is fog kinézni a népszerű karakter ebben az animációs alkotásban. A közönség nagyon meglepődött azon, hogy mennyire érdekes a világ, amit a rövid kedvcsináló felvázol, ráadásul a készítők a hangulatot is remekül elkapták – arról nem is beszélve, hogy egy elképesztően látványos filmnek ígérkezik ez.

Sokan féltek, hogy nagyon félre fog csúszni a 2023. március 30-án érkező Super Mario Bros.: A film, de a rövid kedvcsinálóból kiindulva jól fognak szórakozni rajta a régi, illetve az új rajongók is. Könnyen lehet, hogy ez az alkotás egy franchise kezdete lesz, de ez majd jövőre kiderül – addig is itt lehet megnézni a magyar szinkronos előzetest:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás