Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Majka után szabadon? Elmarad az egyik híres világsztár koncertje Magyarországon

Majka után szabadon? Elmarad az egyik híres világsztár koncertje Magyarországon

Zene, Film & Kultúra

Majka után szabadon? Elmarad az egyik híres világsztár koncertje Magyarországon

Zene, Film & Kultúra

Varga Maja 21:41

A 28 éves énekesre rájár a rúd mostanában.

Justin Bieber a Szigeten is fellépett 2022-ben, de előtte pár hónappal még ez sem volt biztos. A világsztár akkor egy Instagram videóban mutatta meg magát, és mesélte el, hogy mi is ez a betegsége, amit akkor a 24.hu hozott le az elsők között,

„a bárányhimlő vírusa egy életre velünk marad, és később, immunhiányos állapotban főként övsömör formájában jelentkezik. Ha agyidegeket támad, kialakul a  Justin Biebert is érintő, arcbénulással járó Ramsay Hunt-szindróma."

Akkor az énekes jobban lett és megcsinálta a koncertjét a teltházas Sziget előtt, de most október 5-én újfent a betegségére hivatkozva lemondta a turnéja keretein belül a 2023. március 11-én bejegyzett Papp László Budapest Sportarénás koncertjét is. Egyébként nem újkeletű a dolog, mert a 28 éves népszerű énekes először szeptember 6-án jelentette be, hogy előreláthatóan szünetet tart a Justice World elnevezésű turnéjában, amit amúgy már a koronavírus egyszer keresztül húzott.

A következő bejelentés szeptember 15-én történt, amikor is tizenkét turné helyszínt töröltek a programból. Most október 5-én pedig hivatalosan is megerősítették, hogy a budapesti koncert is elmarad. Persze hozzátették, hogy a jövőben valamikor bepótolják.

Mi lesz veled, Bieber?

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria