Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Eltűnik a Sport TV ennek a magyar szolgáltatónak a kínálatából? Az utolsó utáni pillanatban is ment a huzavona

Eltűnik a Sport TV ennek a magyar szolgáltatónak a kínálatából? Az utolsó utáni pillanatban is ment a huzavona

Zene, Film & Kultúra

Eltűnik a Sport TV ennek a magyar szolgáltatónak a kínálatából? Az utolsó utáni pillanatban is ment a huzavona

Zene, Film & Kultúra

BTP 17:36

Szabályosan retteghettek a Vodafone Magyarország televíziós előfizetői.

Magyarországon nagyon felháborodtak volna a Vodafone Magyarország előfizetői, ha kikerülnek a kínálatból az AMC Networks International (AMCNI) hazai csatornái.

Ebbe beletartozik a Sport1, Sport2, AMC, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Minimax, JimJam, FilmCafe, valamint FilmMania. Míg a gasztronómia szerelmesei a TV Paprikát féltették, addig a sport rajongók a Sport TV-t.

A Sport TV továbbra is eléggé megkerülhetetlen a piacon, mivel például a csatornán követhetik a focirajongók kedden és szerdán a Bajnokok Ligája mérkőzéseit, hétvégén pedig az olasz labdarúgó-bajnokság rangadóit.

Korábban ugyebár Vodafone Magyarország már bejelentette, hogy az AMC-csatornák eltűnnek kínálatából, ha nem tudnak megegyezésre jutni. A határidő szeptember vége volt: a Media1 információi szerint az utolsó pillanatig, sőt még a határidő letelte után is zajlott az egyeztetés.

Most fellélegezhetnek a Vodafone előfizetők, mivel tovább élvezhetik az AMC tartalmait.

„A hosszú tárgyalássorozat végén is azt mondhatom, amit az elején: az AMC-vel való folyamatos és szoros együttműködésünk fontos, mert ezen keresztül prémium tartalmak széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek. A gazdag sportjogválasztékból hadd emeljem ki a világelithez tartozó négy kézilabdacsapatunk legjobb nemzetközi meccseit”

- mondta Lennert Márton, a Vodafone Magyarország termékmarketingért és tartalomért felelős igazgatója.

A DIGI sportcsatornák megszűnésével ugyebár változott a Premier League közvetítések megszokott rendje is. A TV2 csoport együttműködve a Network4 csoporttal közösen közvetíti az angol meccseket, de ezt még sokan nem élvezhetik.

A Flipnél például régóta követelik az előfizetők, hogy Match4 és az Arena4 kerüljön be a kínálatba, de ott elvileg ebben az évben már nem fog megszületni a megállapodás.

Borítókép: Profimedia - illusztráció

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria