promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tabu téma volt, de Cristiano Ronaldo párja most beszélt a gyerekük elvesztéséről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez eddig nem nyilatkoztak a tragédiáról.

A mindig maximalista Cristiano Ronaldónak helyt kell állnia a Manchester United csapatában, és közben azért a párjával is meg kell találnia az egyensúlyt, ami nem mindig könnyű.

Tavaly októberben derült ki, hogy Cristiano Ronaldo párja ikrekkel várandós. A portugál támadónak és Georgina Rodrígueznek az első gyermeke Alana Martina dos Santos Aveiro 2017 novemberében született meg. Ronaldónak az előző gyerekeit béranya hozta a világra, akiről (vagy akikről) semmit se tudunk.

Aztán áprilisban Cristiano Ronaldo egy Instagram-posztban közölte a sokkoló hírt, hogy meghalt az egyik ikergyereke a szüléskor. A sztárpáros egy kislányt és egy kisfiút várt, de utóbbi sajnos elhunyt.

A téma természetesen mindenhol tabu volt, és még a bulvárlapok is tudták, hogy időt kell adniuk a párnak, hogy ezt csapást fel tudják dolgozni. A portugál világklasszis most úgy döntött, hogy itt az ideje megszólalnia.

„Idén át kellett élnem életem legjobb és legrosszabb pillanatát is, a sok jó mellett, amivel megajándékozott az élet. A szívem egy nagy darabja összetört, és volt pont, amikor nem tudtam, hogyan folytathatnám. A válasz közelebb volt, mint hittem. Belenéztem a gyerekem szemébe, és láttam a gyógyulás egyetlen útját”

- idézte a focista párját a Mirror.

A téma persze még mindig kényes, mert feltépheti a régi sebeket, de úgy néz ki, hogy Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez valamennyire túl vannak a dolgon. Most azt tartják szem előtt, hogy az ikerpár másik tagja itt van velük, és egészséges.

Aki kicsit Rondaldo párja mögé akar látni, az belevetheti magát a Netflixen az „Én, Georgina” című sorozatba, ami szépen bemutatja az influenszer, üzletasszony és modell életét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás