promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nosztalgikus kvíz: most kiderül, milyen jó a memóriád, és mennyire jól emlékszel az X-faktor előző 10 évadára
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tedd próbára magad az eddigi legnehezebb kvízben, ami alaposan megdolgoztatja majd az agyadat!

Hihetetlen, de már 12 éve annak, hogy megérkezett Magyarországra az X-faktor. 2010-ben debütált az RTL Klubon a nagyszabású tehetségkutató műsor első évada, amikor még olyan neves művészek foglaltak helyet a mentorszékekben, mint Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Nagy Feró, és Malek Miklós.

Az évek során többször is személyi változások történtek a zsűriben, miután 2012-ben hárman is kiszálltak a műsorból, és a helyükre érkezett Alföldi Róbert, Szikora Róbert, és Tóth Gabi. Utána aztán még olyanok fordultak meg az RTL produkciójánál, mint Radics Gigi, Little G, Csobot Adél, és Dallos Bogi, de az igazi öregmotorosok most már hivatalosan is a Puskás Peti-ByeAlex-Gáspár Laci triumvirátus, akik 2016 óta kirobbanthatatlanok a mentorszékeikből.

Idén érkezett hozzájuk új női mentorként az ukrajnai magyar énekesnő, Herceg Erika, akit nem igazán kedveltek meg a nézők; sőt, kifejezetten gyűlölik őt - legalábbis arról tanúskodik az a megszámlálhatatlanul sok komment, ami a közösségi médiában olvasható.

Most, hogy jelenleg is fut az X-faktor 11. évada, arra gondoltunk, hogy készítünk egy átfogó kvízt az elmúlt 12 év 10 évadával kapcsolatban, amivel bárki felmérheti a tudását, és tesztelheti a memóriáját, hogy mennyire jól is emlékszik az előző szezonokra.

Az alábbi tesztben mentorokra és a mentoráltjaikra vonatkozó kérdések vannak, egészen pontosan azt kell helyesen megválaszolnotok, hogy ki kinek volt a mentora. Annyit segítünk, hogy a 10 kérdés során az előző 10 évad győzteseinek fényképeivel fogtok találkozni, szóval ha emlékeztek még arra, hogy ki volt Vastag Csaba vagy Opitz Barbi mentora, akkor valószínűleg majdnem, vagy teljesen hibátlanul ki tudjátok tölteni ezt a kvízt.

Benned van az X? Tedd magad próbára és tudd meg, mekkora X-faktor rajongó vagy!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás